Αθλητισμός

Αναστόπουλος: Η Καλαμάτα διαθέτει ρόστερ ανώτερης κατηγορίας- Η Super League είναι μονόδρομος

Την άνοδο της Καλαμάτας της Super League οριοθέτησε ως μοναδικό στόχο της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα επιστρέφοντας στη Μαύρη Θύελλα μετά από 7 μήνες.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος αντικατέστησε τον Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία των μελανόλευκων, ανέφερε στις δηλώσεις του πως επέστρεψε σε οικείο περιβάλλον, γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα,τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τους στόχους που έχει θέσει και δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε με θετικά λόγια για τον προκάτοχό του Σάκη Τσιώλη, “διαδέχομαι έναν άξιο προπονητή στον οποίο εύχομαι τα καλύτερα, αλλά δυστυχώς η μοίρα του προπονητή είναι αυτή, να πηγαίνει και να φεύγει”, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα, ο κάθε τεχνικός έχει τη δική του φιλοσοφία.

Αναφερόμενος στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας σημείωσε πως οι ποδοσφαιριστές που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Καλαμάτα δεν είναι για τη Β Εθνική αλλά για ακόμη παραπάνω και έχει ιδίαν άποψη για όλους.

Σε ότι έχει να κάνει με την αποδοχή της πρότασης τόνισε πως όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα πριν λίγα εικοσιτετράωρα δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ και μάλιστα όπως αποκάλυψε είχε προγραμματισμένο ταξίδι στην Ιταλία και στην Αταλάντα το οποίο ματαίωσε.

Όπως σημείωσε είναι πλέον σε μια θέση να επιλέγει αυτός τις ομάδες και όχι το αντίθετο αναφέροντας πώς από τη στιγμή που αποχώρησε από την Καλαμάτα είχε προτάσεις οι οποίες όμως δεν τον ικανοποίησαν.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο

To Top