Αθλητισμός

Αναστόπουλος για όλους και για όλα: Ανερχόμενη δύναμη η Καλαμάτα

Για όλους και για όλα του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος στο ραδιόφωνο Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης. Ο “αλενατόρε” αναφέρθηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, τις δικαστικές διαμάχες ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, την ανανέωση του Μίκαελ Ένινγκ και την Μαύρη Θύελλα.

«Η Καλαμάτα είναι ανερχόμενη δύναμη. Έχει τον κ. Πρασσά, άνθρωπο του ποδοσφαίρου που βάζει τα χρήματα του και πιστεύει και πιστεύουμε όλοι ότι αργά ή γρήγορα η ομάδα θα πάει στην θέση που της αξίζει», ανάφερε χαρακτηριστικά ο 62χρονος τεχνικός ο οποίος ανανέωσε για δυο χρόνια την σνεργασία του με την Μαύρη Θύελλα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είπε ακόμα:

Για την νέα κατάσταση στο ποδόσφαιρο: «Είναι κάτι διαφορετικό και πρωτόγνωρο. Ο κορoνοϊός δυστυχώς άφησε πίσω τους παίκτες σε φυσική κατάσταση. Η απραξία ήταν σημαντική, Μέσα στο σπίτι σου μπορείς να κάνεις γυμναστική για σώμα για την παραλία; Δεν μπορείς να κάνεις. Τι να κρατήσει; Τι να κάνει; Θα φανεί στα παιχνίδια τι ακριβώς θα δούμε.

Υπήρχαν οχτώ μυϊκοί τραυματισμοί στο πρώτο παιχνίδι (στη Γερμανία) διαβάσαμε. Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτήν την απραξία, που θα βρει αγωνιστικό ρυθμό η ομάδα; Ο ρυθμός βρίσκεται μέσα στα παιχνίδια. Για αυτό υπάρχουν τα φιλικά. Έτσι είσαι έτοιμος. Θα φανεί. Θα δούμε».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Τι να δούμε τώρα; Ποια δικαστήρια; CAS και τρίχες. Βγήκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και είπαν ότι έχουν τον ίδιο πρόεδρο. Ο παίκτης δεν μπορεί να το είπε από το μυαλό του. Το δικαστήριο έχει πάρει απόφαση. Μπορείς να πας όπου θέλεις και στον Θεό τον ίδιο αλλά η υπόθεση είναι φανερή. Τι να λέμε; Βγήκαν και το είπαν. Δεν μπορεί να αλλάξει η εικόνα του πρωταθλητή. Θα λες ότι είναι πρωταθλητής (σ.σ. Ο Ολυμπιακός). Τι να αλλάξει; ».

Για την εισήγηση Σπανού για υποβιβασμό Ολυμπιακού: «Θα υποβιβασθεί; Εκείνος ο Ολυμπιακός που έριχνε τριάρες και τεσσάρες έχει στήσει το παιχνίδι με τη Βέροια; Μιλάμε σοβαρά τώρα;».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Ένινγκ: «Τα αποτελέσματα που ήρθαν, έφεραν τον Άρη σε μια καλή θέση και διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό και έχει ένα πλεονέκτημα λόγω του Χαριλάου. Η πορεία του είναι πετυχημένη. Είχε προβλήματα από την αρχή. Είναι δύσκολη ομάδα ο Άρης δεν είναι εύκολη. Οι μεγάλες ομάδες έχουν και μεγάλες φουρτούνες. Έγινε πιο συμπαγής η ομάδα γιατί είναι ωραίο να φεύγεις να κάνεις το γκολ αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει και πίσω. Το να συνδυάζεις και τα δύο είναι ευχής έργον. Εάν είναι να διαλέξω, εγώ προτιμώ να πάρω τους τρεις βαθμούς καθώς θα με πάει στην πεντάδα».

 

Ακούστε την εκπομπή:

Αναστόπουλος για όλους και για όλα: Ανερχόμενη δύναμη η Καλαμάτα
To Top