Αθλητισμός

Αναστόπουλος: “Έχουμε τα καρύδια και λέμε ότι πάμε για το πρωτάθλημα” – Τι είπαν Βασιλόγιαννης, Μάγγος, Παυλίδης

Στην απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος σχολιάζοντας τη νίκη- πρόκριση της Καλαμάτας επί της Προοδευτικής ενώ επισήμανε πως η Μαύρη Θύελλα θέλει την καλή πορεία στο Κύπελλο αλλά μεγάλος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα.

“Ήταν μια σημαντική πρόκριση γιατί ήταν το πρώτο επίσημο ματς. Στο β’ μέρος ελέγξαμε το παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες για άλλα τέρματα. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε, αυτό κάναμε σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, Ακόμη δεν είμαστε στο 100%, είμαστε στο στάδιο της δουλειάς”, ανέφερε και συνέχισε:

“Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Όπως έχω τονίσει στόχος δεν είναι το Κύπελλο αλλά το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο θα πάμε όσο πιο μακρυά μπορούμε αλλά στόχος είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε τα καρύδια και λέμε ότι πάμε για το πρωτάθλημα. Δεν φοβόμαστε κανένα, ξέρουμε τι ομάδα έχουμε και με αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσουμε...”

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του

Ικανοποιημένος από τη νίκη- πρόκριση της Καλαμάτας δήλωσε ο σκόρερ του τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση με την Προοδευτική, Ανδρέας Bασιλόγιαννης.

Δηλώσεις από πλευράς Προοδευτικής έκαναν ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μάγγος και ο πρώην μελανόλευκος Μπάμπης Παυλίδης.

Ο Γιάννης Μάγγος

Ο Μπάμπης Παυλίδης

To Top