Αθλητισμός

Αναστόπουλος: Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια

Παυλίδης: Η ομάδα έχει ποιότητα και εμπειρία- Ράλλης: Υπάρχει σοβαρότητα και επαγγελματισμός

Ικανοποιημένος από την ευρεία νίκη της Καλαμάτας εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά τον λήξη του αγώνα με τη Ζάκυνθο στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης και την ευρεία νίκη της Καλαμάτας με 5-0. O 63χρονος τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην κατηγορία και σημείωσε πως η ομάδα πρέπει τον ίδιο ρυθμό καθώς το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

“Εύκολα παιχνίδια στην κατηγορία δεν υπάρχουν. Είδατε τι έπαθε η ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη απέναντι σε αυτή την ομάδα. Δουλέψαμε για το ματς και ήρθε η νίκη. Όλα τα παιχνίδια χρειάζονται προσοχή και κατάθεση ψυχής όπως κάναμε σήμερα.

Είναι θετικό ότι υπάρχει πολυφωνία στο σκοράρισμα. Έχουμε το παιχνίδι στην Ιεράπετρα στο τέλος της χρονιάς και ακολουθεί ένας δύσκολος ο Ιανουάριος με εφτά παιχνίδια”.

Ο Μπάμπης Παυλίδης από την πλευρά του ο οποίος συνδύασε την επιστροφή του στην ενδεκάδα με καλή εμφάνιση ανέφερε: “Είχαμε τέσσερις συνεχόμενες νίκες αλλά το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φαινόταν. Γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα με τις οδηγίες του προπονητή μας. Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα μετά το πρώτο γκολ και στη συνέχεια ήρθε η ευρεία νίκη. Η ομάδα έχει εμπειρία, έχει ποιότητα, διαθέτει και πάγκο και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.”

Στην πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αναφέρθηκε ο μέτοχος της ΠΑΕ και πρώην πρόεδρος Γιώργος Ράλλης.

“Αγωνιστικά είμαστε σε πολύ καλό φεγγάρι. Με προσπάθεια και βλέποντας κάθε αγώνα ξεχωριστά θα μπορέσουμε να είμαστε ψηλά και μετά βλέπουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και εκείνο που πάντα λέω είναι με σοβαρότητα και αυτή η ομάδα την έχει. Έχει ένα πρόεδρο ο οποίος είναι υπόδειγμα και από την άλλη μεριά και η ομάδα λειτουργεί σε πολύ καλό επίπεδο, επαγγελματικό επίπεδο.”

 

Αναστόπουλος: Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια
To Top