Αθλητισμός

Αναστόπουλος: “Δεν ήμασταν καλοί αλλά αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί…”

Ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε στο αποτέλεσμα και το κέρδος των τριών βαθμών μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Τρίγλια αναφέροντας πως η ομάδα μπορεί να μην είχε καλή απόδοση, όπως συνέβη στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, αλλά τελικά αυτό που μένει είναι η βαθμολογική συγκομιδή.

“Αυτή τη στιγμή η προσπάθεια και το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί. Γνωρίζω πως δεν ήμασταν καλοί σήμερα, δεν φτάσαμε τα επίπεδα της απόδοσης με τον Διαγόρα και με τον Ολυμπιακό Βόλου, παρότι εκεί χάσαμε.

“Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα, η οποία ήταν πολύ επικίνδυνη και εκτίμησή μου είναι ότι θα κάνει ζημιές. Αποδείχτηκε πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, καμία ομάδα δεν έχει παραδώσει τίποτα και το παλεύει”, ανέφερε ο 62χρονος τεχνικός και συνέχισε, τονίζοντας για την προσπάθεια που πρέπει να γίνει από δω και στο εξής:

“Στην προσπάθεια αυτή που γίνεται για τη σωτηρία πρέπει να συμμετέχουμε όλοι. Δεν είναι μόνο υπόθεση του Πρασσά, δεν είναι υπόθεση του Σιούλα, είναι υπόθεση όλων μας, όλης της Καλαμάτας.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί 15 με 18 λεπτά παίξαμε με παίκτη λιγότερο και η αποβολή μας αποσυντόνισε. Θέλω λοιπόν να πω μπράβο στα παιδιά και από αύριο το μυαλό και η σκέψη μας είναι για την Καβάλα.

Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο στο ντεμπούτο του ο Γιάννης Μαντζάρης

Τους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο τερματοφύλακας Γιάννης Μαντζάρης ο οποίος έκανε την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα της ομάδας.

Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου, “δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που να δίνει αγώνα παραμονής και να μαζεύει τόσο κόσμο στο γήπεδο”, είπε χαρακτηριστικά και συμφώνησε με τον Νίκο Αναστόπουλο πως στην παρούσα φάση δεν μετρούν οι καλές εμφανίσεις αλλά η βαθμολογική συγκομιδή:

“Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μου, έχουμε την ίδια φιλοσοφία αυτή που μας δίνει ο ίδιος και όλοι με μία σκέψη και ίδια νοοτροπία θα παλέψουμε μέχρι τέλους να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Εγώ δεν πίστευα ότι θα παίζω σε παιχνίδι Football League για την παραμονή με τόσο κόσμο στο γήπεδο. Δεν μπορούν πολλές ομάδες να το κάνουν αυτό.

“Θα συμφωνήσω ότι η ομάδα δεν έπαιξε τόσο καλά όσο μπορεί, γιατί μπορεί πράγματι να παίξει πάρα πολύ καλά αλλά πρέπει να καταλάβετε και μας γιατί έχουμε να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση, παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση.”

 

To Top