ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αναστολή τάξη του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας λόγω κρούσματος

Σε αναστολή λειτουργίας μπήκαν από σήμερα και τα 2 τμήματα της Β’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας λόγω κρούσματος σε μαθητή. Oι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου μετέβησαν στο Μέγαρο Χορού αλλά και στο παζάρι της Αγ. Τριάδας προκειμένου να υποβληθούν σε rapid test ανίχνευσης κορονοϊού.

Να σημειωθεί ότι και τα δύο τμήματα θα παραμείνουν σε αναστολή μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου και στο μεσοδιάστημα τα μαθήματα θα γίνονται με τηλεδιδασκαλία. Θα γίνει και απολύμανση όλου του Σχολείου από τον Δήμο Καλαμάτας ενώ τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στο σχολείου προκειμένου  να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού μαθητές και καθηγητές του σχολείου.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των τμημάτων: της Β’ τάξης Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας έως και 25/02/2021. Εκπαιδευτικοί και μαθητές θα ακολουθήσουν πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπως προβλέπεται”, αναφέρει η απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Νίκου Πεφάνη.

Μαίρη Περδικέα

Σε αναστολή τάξη του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας λόγω κρούσματος
To Top