Το δικό μου Σχολείο

Σε αναστολή λειτουργίας τάξη του 14ου Δημοτικού Καλαμάτας λόγω κρούσματος

Σε αναστολή λειτουργίας μπαίνει, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, από σήμερα η Ε’ τάξη του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας λόγω κρούσματος σε μαθήτρια. Η αναστολή λειτουργίας θα διαρκέσει για 10 μέρες, έως 5 Φεβρουαρίου, οπότε και τα παιδιά θα επανέλθουν στην τάξη τους. Μέχρι τότε τα μαθήματα θα γίνονται με τηλεκπαίδευση.

Το απόγευμα προστέθηκε στη λίστα του Υπουργείου και το ιδιωτικό Νηπιαγωγείο Λιλιπούπολη, η τάξη Προνήπια-Νήπια, που θα παραμείνει σε αναστολή μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του MessiniaLive, έχουν παρουσιαστεί δύο περιπτώσεις κρουσμάτων κορονοϊού στο οικογενειακό περιβάλλον μαθητών στο 18ο Δημοτικό και στο 22ο Δημοτικό Καλαμάτας. Τα συγκεκριμένα παιδιά παραμένουν στο σπίτι τους, ενώ σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετέβη στο 22ο Δημοτικό Σχολείο, όπου και διενήργησε 20 περίπου μοριακά τεστ στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται αύριο. Κρούσμα φαίνεται πως υπάρχει και σε Παιδικό Σταθμό της Καλαμάτας, και αναμένονται και εδώ να γίνουν τα απαραίτητα τεστ και οι διαδικασίες ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η αναστολή της λειτουργίας του για μερικές μέρες.

Μαίρη Περδικέα

Σε αναστολή λειτουργίας τάξη του 14ου Δημοτικού Καλαμάτας λόγω κρούσματος
To Top