ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σε αναστολή λειτουργίας τάξη στο Δημοτικό Σχολείο Θουρίας

2 ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΟΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΤ

Σε αναστολή λειτουργίας τίθεται από σήμερα το ένα τμήμα στης ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Θουρίας λόγω κρούσματος σε μαθητή. Συγκεκριμένα, χθες εντοπίστηκαν στη Θουρία, 2 θετικά κρούσματα κορονοϊού, μετά από τεστ ανίχνευσης.

Τα σχολεία (τάξεις) της Καλαμάτας, που σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, βρίσκονται αυτές τις μέρες σε αναστολή λόγω κρούσματος

Το συγκεκριμένο τμήμα της έκτης τάξης του σχολείου θα βρίσκεται σε αναστολή μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, ενώ τα μαθήματα θα γίνονται μέσω τηλεδιδασκαλίας, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι υπόλοιπες τάξεις του σχολείου θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΘΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΦΑΡΑ

Να σημειωθεί οτι αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί σε Θουρία και Αρφαρά για τεστ στους κατοίκους, αλλά και στο 14ο Δημοτικό Καλαμάτας, μετά από κρούσμα που εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες στην Ε’ τάξη, και ήδη βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας, ενώ την Πέμπτη το κλιμάκιο θα βρεθεί σε Ελληνοεκκλησιά και Αρσινόη. Να σημειωθεί ότι τα rapid test συνεχίζονται στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

120 ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ-ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Το ενθαρρυντικό είναι οτι από τα 120 τεστ που έγιναν σήμερα στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όλα βρέθηκαν αρνητικά. Ωστόσο, από την άλλη αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, γιατί παρατηρούνται διάσπαρτα κρούσματα και ίσως αυτό είναι ανησυχητικό, ιδιαίτερα μετά τα 12 νέα κρούσματα στο Νομό το τελευταίο 24ωρο.

Μαίρη Περδικέα

Κορονοϊός: Σε αναστολή λειτουργίας τάξη στο Δημοτικό Σχολείο Θουρίας
To Top