ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστασόπουλος: “Στηρίζουμε τις θέσεις του Μητροπολίτη μας και καταδικάζουμε κάθε γεγονός που τον στοχοποιεί”

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, είχε σήμερα 22 Δεκεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αντήλλαξαν ευχές στα πλαίσια των εορτών και συζήτησαν θέματα της επικαιρότητας. Ο Αντιπεριφερειάρχης στάθηκε ιδιαίτερα στο μεγάλο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο, που υλοποιείται από τη Μητρόπολη Μεσσηνίας μέσω των ιδρυμάτων, για το οποίο συνεχάρη το Μητροπολίτη για τις δράσεις προσφοράς και στήριξης ευάλωτων συμπολιτών μας και μέσω αυτής την περαιτέρω ενίσχυση του κοινωνικού συνόλου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης στην ξεκάθαρη, εξ αρχής της πανδημίας, στάση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, η οποία στηρίζεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και με γνώμονα πάντα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Μετά και τις πρόσφατες διαμαρτυρίες κατά του προσώπου του ποιμενάρχη μας, ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις θέσεις του Μητροπολίτη μας και καταδικάζουμε κάθε γεγονός που στοχοποιεί τον Ποιμενάρχη μας και τις πάγιες θέσεις του, καθώς και την υπεύθυνη στάση του, την οποία υπερασπίζεται βασιζόμενος πάντα σε επιστημονικά δεδομένα».

Αναστασόπουλος: “Στηρίζουμε τις θέσεις του Μητροπολίτη μας και καταδικάζουμε κάθε γεγονός που τον στοχοποιεί”
To Top