Αθλητισμός

Σε αναμονή η Football league, πάει για τις 9 Ιανουαρίου η SL2

Στο σκοτάδι για την επιστροφή στα γήπεδα συνεχίζουν να κινούνται οι ομάδες της Football League καθώς δεν υπάρχει ακόμη απάντηση από την αρμόδια επιτροπή στο αίτημα που έχει κατατεθεί απο την Ένωση.

Όπως ανέφερε ο πρέοδρος της Λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM 94.6, αναμένεται το “οκ” των λοιμωξιολόγων και για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, απάντηση που θα πρέπει να δοθεί έως τις 5 Ιανουαρίου. Χαρακτήρισε, επίσης, επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος την 9η Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπήρξε χθες η συνεδρίαση μιας επιτροπής, αλλά δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Εμείς εξαρτόμαστε από τις αποφάσεις των επιστημόνων. Περιμένουμε το ΟΚ για να ξεκινήσουμε. Είναι δύσκολο να γίνει αυτό στις 3, οπότε πάμε για τις 9 Ιανουαρίου.

Οι ομάδες έχουν τηρήσει απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, στη Super League 2 έχουν ήδη αρχίσει προπονήσεις και περιμένουμε το πράσινο φως και για τη Football League. Θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 5 του μήνα να πάρουμε το ΟΚ για να μπούμε και στην κλήρωση του Κυπέλλου. Πιέζουν οι ημερομηνίες, δεν γίνεται διαφορετικά».

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Έχουμε έρθει σε μια συμφωνία με την ΕΡΤ, απομένουν κάποια διαδικαστικά που λογικά θα τελειώσουν την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα θα ενημερώσουμε λεπτομερώς και τις ομάδες σε τηλεδιάσκεψη».

Για τη Football League: «Θα παίξει μεγάλο ρόλο το επιδημιολογικό φορτίο. Αν ανοίξουν τα σχολεία, λογικά θα πρέπει να ανοίξουν και άλλες δραστηριότητες».

Σε αναμονή η Football league, πάει για τις 9 Ιανουαρίου η SL2
To Top