ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα αυτοδιοικητική κίνηση για τον Δήμο Καλαμάτας με επικεφαλής την Τόνια Κουζή

 ΕΙΝΑΙ Η 9η ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο κύβος ερρίφθη και  μια νέα αυτοδιοικητική κίνηση με στόχο τη συγκρότηση συνδυασμού που θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019, πρόκειται να ανακοινωθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί.

Επικεφαλής του νέου συνδυασμού θα είναι η αρχιτέκτονας Τόνια Κουζή.

Η πρωτοβουλία ανήκει σε συμπολίτες μας, ελεύθερους επαγγελματίες κυρίως με δράση σε κοινωνικά θέματα και μετά από πολλές συναντήσεις, διαβουλεύσεις και διερευνητικές επαφές, ο φορέας έχει ήδη συγκροτηθεί κι αναμένεται να κάνει κάλεσμα σε ολους τους δημότες να συμμετάσχουν.
Πρόκεται για μια ομάδα συμπολιτών μας που συχνά πυκνά έχουν κάνει παρεμβάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας και θεωρούν ότι μια πόλη σύγχρονη είναι γεμάτη ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης.
Η ομάδα έχει καταλήξει και στην επικεφαλής, την αρχιτέκτονα Τόνια Κουζή,  ένα νέο πρόσωπο, χωρίς προηγούμενη ενασχόληση με τα αυτοδιοικητικά θέματα, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία της ομάδας, που αρκετά μέλη της προέρχονται από την κίνηση “Καλαμάτα 2030”.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων στην πρόκλησή τους: “Θέλουμε να μας γνωρίσετε. Θέλουμε να σας ξεδιπλώσουμε τις ιδέες μας και τα όνειρα μας για τον τόπο που ζούμε.
Σας περιμένουμε με το χτυποκάρδι και τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου”.

Νέα αυτοδιοικητική κίνηση για τον Δήμο Καλαμάτας με επικεφαλής την Τόνια Κουζή
To Top