Η ομάδα του Άρη Γαλανόπουλου πέρασε με καρέ από την Δυτική Παραλία και αργότερα έμαθε και τα... ευχάριστα από το Μπαχράμης.
Ο Ηρακλής Καλαμάτας συνέχισε τις υψηλές πτήσεις στη νέα χρονιά και αναδείχθηκε στον μεγάλο κερδισμένο της εμβόλιμης 12ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία Μεσσηνίας.
Η ομάδα του Άρη Γαλανοπούλου επιβλήθηκε 4-0 της Αναγέννησης Παραλίας στο γήπεδο "Σφαγείων" και σε συνδυασμό με το 1-1 στο ντέρμπι κορυφής ΠΑΣ Ράχη- Αστέρας Αρφαρών, ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση βολής από την κορυφή.
Μετά το εντυπωσιακό 9-2 την προηγούμενη αγωνιστική, ο Ηρακλής συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και με γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων πέρασε χωρίς πρόβλημα από την έδρα της Αναγέννησης.
Το 0-1 έκανε ο Βαΐτσης μόλις στο 7ο λεπτό ενώ σε ένα δίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάρης "κλείδωσε" τη νίκη για την ομάδα του. Στο 54' έκανε το 0-2 και στο 56' το 0-3 ενώ το σκορ έκλεισε στο 70' ο Τζανέτος Παπαδέας.
Αναγέννηση Παραλίας (Μανιατέας): Μαυροειδεας (62' Φιλόπουλος) , Ντερτζια (74' Ράπτης), Σκόκος, Καρμπαλιώτης, Τσακαλάκος, Ζέππος, Σκουφάκης (62' Αμαριωτάκης) , Χαρμπούτ (74' Σπανός) , Σωτηράκος, Γιαννόπουλος (46' Σεφεράσι).
Ηρακλής Καλαμάτας (Γαλανόπουλος): Αλάμαρας, Παπαδέας Τζ. (74' Φυκουρας), Μάρης, Μαγκλάρας, Φιλάι , Βλαχάκης (74' Δαραβιγκας), Μιχαλόπουλος, Γιακουμής (27' Σάμιος), Γκρίτζαλης, Μουρούφας (65' Δαρσακλης), Βαΐτσης (65' Κρέπης).

















