Αθλητισμός

Αναδιάρθρωση: Παρέδωσαν σφραγίδες οι “22”, κλείνουν ραντεβού με Αυγενάκη- Παπασταμάτης, Ράλλης στην ΓΓΑ

ΤΟ MESSINIALIVE ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ “ΚΑΙΕΙ” ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ

Είκοσι δύο ομάδες που ζητούν την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου με την συγχώνευση της Super League 2 με τη Football League έκαναν πράξη το ψήφισμα τους και το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκαν στη Γενική γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου να καταθέσουν τις σφραγίδες των συλλόγων τους.

Μία πράξη με σημειολογική σημασία με την οποία άνοιξαν απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ωστόσο δεν ήταν στο γραφεία του καθώς την ίδια ώρα βρισκόταν στη Βουλή όπου εισήχθη το νέο αθλητισμό νομοσχέδιο σε διαβούλευση.

Τρεις εκπρόσωποι παρισταμένων ομάδων, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Σωτήρης Μαυρονάσιος, ο δ/νων σύμβουλος της Βέροιας Αχιλλέας Μπίκας και ο Μπάμπης Σταμούλης του Απόλλωνα Πόντου ήταν τελικά αυτοί οι οποίοι πέρασαν την πόρτα του Υπουργείου Παιδείας, η οποία ήταν κλειστή για τον κόσμο λόγω Πανελλαδικών.

Οι τρεις άνδρες βρέθηκαν στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη και παρέδωσαν τις σφραγίδες στην γραμματέα του, θέτοντας τα ζητήματα που απασχολούν τους “22”, σημειώνοντας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης πως έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Στην ΓΓΑ βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Κώστας Παπασταμάτης και ο μέτοχος Γιώργος Ράλλης ενώ το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, εκτός των προαναφερθέντων παραγόντων οι Βαρθολομαίος Καμπουράκης (Διαγόρας Ρόδου), Μιχάλης Χατζηνικήτας (Ιάλυσος Ρόδου), Αντώνης Αντωνίου (Καβάλα), Παναγιώτης Δουφεξής (Αιγάλεω).

Οι “22” σημείωσαν πως περιμένουν από τον Λευτέρη Αυγενάκη να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του για την αναδιάρθρωση, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και σχετική συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα προγραμματίζουν και γενική συνέλευση των ομάδων.

To Top