Μεσσηνιακή Κουζίνα

ALTE Peloponnese: Μακαρονάδα για αθλητές και όχι μόνο με τη σφραγίδα της “ΗΛΙΣ”

Η ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΣΤΗΝ ALTE PELOPONNESE

Όπως είναι φυσικό σε μια έκθεση εναλλακτικού τουρισμού δεν θα μπορούσε να λείπει μενού για αθλητές, και όσους ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής. Για αυτό, φρόντισαν, τόσο η οικογενειακή επιχείρηση παραδοσιακών ζυμαρικών του Θοδωρή Γιανναρά από το Θολό Ηλείας, όσο και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, το παράρτημα Μεσσηνίας, μέλη της οποίας έδωσαν το “παρών” τις ημέρες της έκθεσης ALTE Peloponnese με ένα showcooking, ετοιμάζοντας για τους επισκέπτες της έκθεσης πεντανόστιμα εδέσματα!

Συγκεκριμένα, την Κυριακή το μεσημέρι μαγείρεψαν μακαρονάδα για αθλητές, με τα πρωτοποριακά ζυμαρικά ΗΛΙΣ .

Είχε προηγηθεί το Σάββατο, το ενεργειακό πρωινό για αθλητές- μιας και η έκθεση απευθύνεται στους λάτρεις των outdoor activities και της φύσης.

Τα ζυμαρικά ΗΛΙΣ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνη, είναι ένα καινοτόμο προϊόν που έχει λανσάρει τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία και είναι ιδανικά για όσους γυμνάζονται, ασχολούνται εντατικά με τον αθλητισμό ή απλώς ακολουθούν υγιεινή διατροφή.


Το ζευγάρι Θοδωρής και Κατερίνα Γιανναρά της οικογενειακής επιχείρησης παραδοσιακών ζυμαρικών ΗΛΙΣ

Τα συγκεκριμένα ζυμαρικά με τη συνδρομή της Λέσχης Αρχιμαγείρων έδεσαν με μια νόστιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό, πασπαλίστηκαν με φρεσκοτριμμένη μυτζήθρα και προσφέρθηκαν στους επισκέπτες αλλά και στους εκθέτες. Η μακαρονάδα για αθλητές συνοδευόταν όμως και από δύο πρωτότυπες σαλάτες, η μια ταμπουλέ με κους-κους, και η άλλη με λαχανικά, βαλσαμικό, σουσάμι και σύκα, ενώ για επιδόρπιο προσφέρθηκε βελούδινο γιαούρτι με σάλτσα σύκου. Στο MessiniaLive μίλησε τόσο ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ζυμαρικών ΗΛΙΣ, Θόδωρος Γιανναράς όσο και ο σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Παναγιώτης Κουμουτσάκης. Για την ιστορία, ο μπουφές με τα εδέσματα έγινε ανάρπαστος!

Ρεπορτάζ: Μαίρη Περδικέα-Θανάσης Πουλόπουλος

Δημοφιλέστερα

To Top