Επιχειρείν

ΑLPHA PROTECT PLUS: Το νέο ενισχυμένο αντισηπτικό με 80% αιθυλική αλκοόλη από την “Καλλικούνης”

Ξεκίνησε η παραγωγή και η διάθεση του νέου αντισηπτικού διαλύματος Alpha Protect Plus, εγκεκριμένου από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, από την ελληνική εταιρεία Ν.Γ Καλλικούνης Α.Ε. To νέο ενισχυμένο προϊόν, με 80% αιθυλική αλκοόλη διαθέτει αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή δράση αλλά ταυτόχρονα φροντίζει για την ενυδάτωση και την περιποίηση των χεριών μας.

Αξίζει επίσης, να σημειωθεί ότι είναι από τα ελάχιστα προϊόντα, και δη εγχώρια, που διαθέτουν τόσο υψηλό ποσοστό αλκοόλης , το οποίο το κάνει σαφώς πιο αποτελεσματικό από άλλα ήπια αντισηπτικά διαλύματα , καθώς και ότι η εταιρεία Ν.Γ Καλλικούνης Α.Ε είναι από τις μοναδικές στην Ελλάδα με άδεια παραγωγής βιοκτόνων και απολυμαντικών προϊόντων από τον ΕΟΦ, που αυτή τη στιγμή παράγουν βιοκτόνο αντισηπτικό.

Τηρώντας στάση ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, η Callicounis Health Cosmetics συνεχίζει αδιάκοπα την παραγωγή των δυο νέων προϊόντων της, Alpha Protect και Alpha Protect Plus , καθώς η χώρα μας βρίσκεται μπροστά στο δεύτερο κύμα της Πανδημίας, ώστε αύτη να καταστεί πανέτοιμη απέναντι στην απειλή του Covid-19.


Στοιχεία επικοινωνίας
Ν.Γ ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗΣ Α.Ε
6ο ΧΛΜ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 2721069805
info@callicounis.gr

ΑLPHA PROTECT PLUS: Το νέο ενισχυμένο αντισηπτικό με 80% αιθυλική αλκοόλη από την “Καλλικούνης”
To Top