ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η “Αλλαγή για τον Δήμο Καλαμάτας” για τον θάνατο του Ηλία Ηλιόπουλου

Από την παράταξη της «Αλλαγής για το Δήμο της Καλαμάτας» ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η παράταξη της «Αλλαγής για το Δήμο της Καλαμάτας» σε ανακοίνωσή της για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού και τον αιφνίδιο θάνατο του επί δεκαετηρίδες τελετάρχη του Δήμου Καλαμάτας αλησμόνητου Ηλία Ηλιόπουλου αναφέρει τα εξής:      

«Αναμφισβήτητα είναι αναγκαία η συνεχιζόμενη επαγρύπνηση του Δήμου Καλαμάτας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και λήψης πρόσθετων μέτρων υπέρ των ασθενέστερων και δεινοπαθούντων συμπολιτών, των ανέργων και των αστέγων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους τόσον στην Καλαμάτα όσον και στα Δημοτικά διαμερίσματα.

Επίσης, εκφράζουμε την θλίψη μας για τον θάνατο αλησμόνητου επίτιμου τελετάρχη και συνταξιούχου Δημοτικού Υπαλλήλου του Δήμου Καλαμάτας Ηλία Ηλιόπουλου που ήταν αγαπητός απ’ όλους μας. Μεταξύ άλλων είχε προετοιμάσει  επί εξι και πλέον δεκαετηρίδες, επισκέψεις, υποδοχές Πατριαρχών, Μητροπολιτών, Βασιλέων, Προέδρων, Πρωθυπουργών και άλλων προσωπικοτήτων… όπως ανεφέρθη στην τιμητική και εμπεριστατωμένη  ανακοίνωση της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Ο αιφνίδιος θάνατός του Ηλία  Ηλιόπουλου και οι συνθήκες που υπήρχαν και υπάρχουν δεν μας επέτρεψαν να τον αποχαιρετίσουμε. Ενώνουμε την φωνή μας υπέρ του ομοφώνου, όπως πληροφορούμεθα, ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και της εν  ευθέτω χρόνω προγραμματισθείς ειδικής εκδήλωσης στη μνήμη του για τον εμπλουτισμό της τοπικής ιστορικής προσφοράς του και καταγραφής των υπηρεσιών του, έτσι ώστε να παραμείνει παράδειγμα προς μίμησιν τόσον ως τελετάρχου, όσον και ως επιτρόπου του Μητροπολιτικού Ναού της Υπαπαντής».

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Θ. Π. ΜΠΡΕΔΗΜΑΣ

 

 

Η “Αλλαγή για τον Δήμο Καλαμάτας” για τον θάνατο του Ηλία Ηλιόπουλου
To Top