ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξέας: Υπάρχει αφθονία χώρου να συστεγασθεί και η περιφερειακή Λαϊκή Αγορά

Διαφωνούν με ενδεχόμενο στέγαστρο στο βόρειο πάρκινγκ της αγοράς για τη Λαϊκή, και αντιπροτείνουν να συστεγαστούν όλοι μαζί-και οι παραγωγοί της Λαϊκής- εντός του κτηρίου της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας όπου υπάρχει άφθονος χώρος, αναξιοποίητος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Σύλλογος «Αγορά» θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους καταναλωτές για την περίοδο των εορτών και να τους ευχηθεί Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Επ’ ευκαιρία θα’ θελε να τους υπενθυμίσει ότι τα καταστήματα λειτουργούν καθημερινά πρωί και απόγευμα και η Λαϊκή αγορά θα πραγματοποιηθεί αντί για Σάββατο, την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε την έκπληξη μας για την πρωτοβουλία Δημοτικών Σύμβουλων που έφεραν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας θέμα σχετικά με την στέγαση του χώρου της Περιφερειακής Λαϊκής Αγοράς.

Η Δημοτική Αγορά είναι ήδη στεγασμένη εδώ και χρόνια και υπάρχει αφθονία χώρου να συστεγασθεί και η Περιφερειακή Αγορά εντός του οικήματος της. Είναι οξύμωρο να ανακυκλώνουμε λύσεις οι οποίες έχουν απορριφθεί στο παρελθόν αντί να προσπαθούμε μέσα από συζήτηση να βρίσκουμε λύσεις για την επόμενη μέρα της Δημοτικής Αγοράς Καλαμάτας την οποία έχουμε καταφέρει να είναι μέσα στα 10 καλύτερα αξιοθέατα της πόλης μας. Συνεργασία προϋποθέτει διάθεση για διάλογο και όχι απλώς αποσπασματικές πρωτοβουλίες.

Ο πρόεδρος
Ηλιας Αλεξέας

Αλεξέας: Υπάρχει αφθονία χώρου να συστεγασθεί και η περιφερειακή Λαϊκή Αγορά
To Top