ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλειφέρη: “Σε όποια θέση κι αν βρεθώ, πάντα θα φροντίζω για την πολιτική προστασία”

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝ
“Υπηρετώ ευσυνείδητα τον τομέα της πολιτικής προστασίας και της ασφάλειας των πολιτών και το ίδιο θα ακολουθήσω σε όλη τη διαδρομή μου από όποια θέση κι αν βρίσκομαι”, δήλωσε το πρωί στους δημοσιογράφους η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, μετά την αποκάλυψη του Μνημείου των πεσόντων Πυροσβεστών στην Καλαμάτα.
Σε ερώτηση αν υπάρχει ενδιαφέρον για το Δήμο Καλαμάτας απέφυγε μεν να απαντήσει, όμως η προηγούμενη τοποθέτησή της ήταν ενδεικτική της πρόθεσής της να συνεχίσει την Αυτοδιοικητική της πορεία
Η Ελένη Αλειφέρη είχε αρκετό καιρό να τοποθετηθεί στις κάμερες – μετά την συνέντευξη που είχε δώσει για το θέμα του κοριού στο γραφείο της μαζί με τους δικηγόρους της.
Επειδή το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχει τελεσφορήσει κι αδικαιολόγητα καθυστερεί για άγνωστους λόγους, σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης με τις ελάχιστες αρμοδιότητες που έχει πλέον, μετά το περιστατικό, διάγει μια πολιτική κινητικότητα τις τελευταίες εβδομάδες, αθόρυβα κι αποτελεσματικά.
Το όνομα της κ.Αλειφέρη όχι μόνο έχει ακουστεί για μια πιθανή υποψηφιότητα στον Δήμο Καλαμάτας, αλλά συγκεντρώνει κι αρκετές θετικές τοποθετήσεις.
Η ίδια μάλιστα – σύμφωνα με πληροφορίες του Mesisnialive- έχει έρθει σε επαφή με συγκεκριμένα στελέχη της παράταξης Νίκα, αλλά κυρίως με αυτοδικοιητικούς που είχαν εκλεγεί σε άλλους δήμους ή με κάποιους από αυτούς που έχει η ίδια συνεργαστεί, με σκοπό να στελεχώσει ένα πιθανό ψηφοδέλτιο.
Μάλιστα στην Πύλο, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για τα Ναυαρίνεια, η κ.Αλειφέρη είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη σε “πηγαδάκι” μαζί με τον τ.Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

To Top