ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλειφέρη: “Αποδείξατε ότι η Καλαμάτα θέλει να γίνει Πρωτεύουσα Δύναμη”

Tην τελευταία της προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στον πεζόδρομο της Αριστομένους, έξω ακριβώς από το Ιστορικό Δημαρχείο,  η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία της τόνισε: “Σήμερα αποδείξατε ότι η Καλαμάτα θέλει να γίνει Πρωτεύουσα Δύναμη. Σας εγγυώμαι ότι η απόφασή σας να επιλέξετε την Πρωτεύουσα Δύναμη για να διοικήσει τον Δήμο μας είναι η καλύτερη επιλογή, ο Συνδυασμός ας είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να εγγυηθεί ότι θα μετατρέψει το Δήμο Καλαμάτας σε Πρωτεύουσα Δύναμη της Πελοποννήσου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, με εξωστρέφεια και ευρωπαϊκό προσανατολισμό”.

Στη συνέχεια έκανε μια συνοπτική αναφορά στο πρόγραμμα του Συνδυασμού της «που είναι λογικό και υλοποιήσιμο» και ανακοίνωσε 10 εγγυήσεις για την Διοίκηση του Δήμου, οι οποίες είναι:

1η: Το πρόγραμμα του Συνδυασμού που είναι πλήρες, δουλεμένο στη λεπτομέρεια και στην ουσία και, το κυριότερο το πιο υλοποιήσιμο.

2η: Η εμπειρία και αξιοπιστία της Ελένης Αλειφέρη καθώς η ίδια διαθέτει εικοσαετή και πλέον αυτοδιοικητική εμπειρία, γνώσεις, διοικητικές ικανότητες, διαχειριστική επάρκεια, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και πάνω απ’ όλα υπευθυνότητα.

3η: Το ποιοτικό ψηφοδέλτιο που διαθέτει ο Συνδυασμός καθώς τα μέλη του δεν είναι επαγγελματίες θέσεων, είναι γνωστικά άρτιοι και προέρχονται από την κοινωνία.

4η: Ακούγεται η φωνή της τοπικής κοινωνίας αφού θεσπίζεται ο Προσωπικός Δημοτικός Σύμβουλος της Γειτονιάς. Δηλαδή, κάθε εκλεγμένο μέλος του Συνδυασμού αναλαμβάνει μια γειτονιά, και οι Δημοτικές Ενότητες Αντιδήμαρχο, που θα είναι η περιοχή χωρικής ευθύνης και αρμοδιότητάς του. Αυτός θα έχει την ευθύνη να είναι σε επαφή και άμεση συνεννόηση με το Τοπικό Συμβούλιο, τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους συλλόγους και τους φορείς προκειμένου να συγκεντρώνει τα αιτήματά τους για να τα φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

5η: Δημιουργία συνεργειών και συνεργασιών με όλους τους φορείς.

6η: Ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο.

7η: Ισόποση και ισόνομη ανάπτυξη.

8η: Ανθρώπινο, φιλικό πρόσωπο του Δήμου.

9η: Κοινωνικός Δήμος με πρόνοια και στήριξη όλων των συμπολιτών μας που χρήζουν βοήθειας.

10η: Αξιοποίηση προσωπικού Δήμου.

Η κ.Αλειφέρη εξήγγειλε «απολύτως μελετημένα και κοστολογημένα» την μείωση της τιμής του νερού κατά 18%, μηδενικά τέλη καθαριότητας σε όλα τα ορεινά χωριά του Δήμου, εξέταση για μείωση όλων των υπολοίπων τιμολογίων όπως της αποχέτευσης, των τελών σύνδεσης υπονόμων κ.λπ.

Επεσήμανε ότι θα ισχύσουν ειδικά τιμολόγια, με οικονομικά κριτήρια, για τις αδύναμες οικογένειες του Δήμου.

Η Ελένη Αλειφέρη ολοκλήρωσε την ομιλία της λέγοντας ότι «ο λόγος μου είναι εγγύηση ανάπτυξης, προόδου και υπευθυνότητας – εγγύηση εμπειρίας και αξιοπιστίας» και στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

 

Αλειφέρη: “Αποδείξατε ότι η Καλαμάτα θέλει να γίνει Πρωτεύουσα Δύναμη”
To Top