Αθλητισμός

ΑΛΑΚ: Επιτυχίες στην Ανάβαση Ριτσώνας και στο Πανελλήνιο Dragster – Συμμετοχές στο Ράλι Στερεάς Ελλάδας

Εξαιρετική παρουσία και διακρίσεις είχαν οι οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας στις σημαντικές διοργανώσεις που συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στην Ανάβαση Ριτσώνας, τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, ο “Κανέλλος” της ΑΛΑΚ με το Peugeot 106 κατέκτησε την πρώτη θέση στην FSA2L, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Κωνσταντίνος Καρμανιόλας, με Ford Sierra, ο οποίος ήταν 4ος στην κατηγορία Ε12.

Η ΑΛΑΚ είχε όμως μια σημαντική διάκριση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster που έγινε στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βέργης με Αudi S3 κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία INDEX 9!

Συμμετοχές στο Ράλι Στερεάς Ελλάδας

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους οδηγούς της ΑΛΑΚ συνεχίζονται την προσεχή Κυριακή με συμμετοχές στο Ράλι Στερεάς Ελλάδας που θα γίνει στη Θήβα.

Ο Γιώργος Ρήγας και ο συνοδηγός του Γιάννης Γεωργιάδης, με Ford Escort MK2 θα αγωνιστούν στην κατηγορία C3/E11 ενώ θα συμμετέχει και ο Βαγγέλης Παναρίτης, ως συνοδηγός του Γιώργου Δελαπόρτα του σωματείου ΑΣΣΙΣΑ με Ford Fiesta Rally3.

Δημοφιλέστερα

To Top