Αθλητισμός

Akti Beach bar: Μπασκέτα αφιέρωμα στον Κόμπι!

Μια ρακέτα μαζί με την μπασκέτα της, αφιέρωμα στον μεγάλο Kobe Bryant, που έφυγε τόσο άδοξα και πρόωρα από τη ζωή, ετοίμασαν στην Σάντοβα οι άνθρωποι της Akti Beach Bar!

Μπασκετάνθρωποι οι ίδιοι, ήθελαν να τιμήσουν την μνήμη του Kobe με αυτή την κατασκευή. Μέσα σε λίγες ημέρες η έμπνευση έγινε πραγματικότητα και πλέον νιώθεις δέος και μόνο που περπατάς στην βαμμένη με τα χρώματα των Lakers ρακέτα, που ξεχωρίζει με το κίτρινο και μπλε χρώμα!
Θυμίζουμε ότι ο κορυφαίος παίκτης της γενιάς του, σκοτώθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 2020 όταν έπεσε το ελικόπτερο του στην Καλιφόρνια με προορισμό την Mamba academy. Μαζί του πέθαναν η κόρη του Τζιάνα και άλλα 7 άτομα.
Ο Μπράιαντ είναι ο 4ος σκόρερ στην ιστορία του NBA με 33.643 πόντους συνολικά έχοντας ακόμα 7.047 ριμπάουντ και 6.306 ασίστ. Κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 1 βραβείο MVP της Regular Season (2008), 2 βραβεία MVP των τελικών του NBA (το 2009 και το 2010) και 4 βραβεία MVP σε All-Star Game(2002,2007,2009,2011).

Την ομορφιά αποτυπώνει και η εναέρια λήψη από τον Δημήτρη Φίλντιση.

Την μπασκέτα κατασκεύασε και τοποθέτησε η Metal group, με την υποστήριξη των καταστημάτων Cosmos Βλαχονικολός και το εικαστικό μέρος το ανέλαβε ο Σκιτσοφρενής, Κώστας Λούζης!

Akti Beach bar: Μπασκέτα αφιέρωμα στον Κόμπι!
To Top