ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξιωματικός της 120 ΠΕΑ βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στην Καλαμάτα

Σοκαρισμένη είναι τόσο η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας όσο και οι υπηρετούντες στην 120 ΠΕΑ από την είδηση του απαγχονισμού ενός 42χρονου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας στο σπίτι του χτες βράδυ.
Ο 42χρονος αξιωματικός, πατέρας δεκάχρονων διδύμων, που υπηρετούσε σε επιτελική θέση στο Γραφείο Ασφάλειας Πτήσεων της 120 ΠΕΑ – σύμφωνα με πληροφορίες – αντιμετώπιζε κάποια προσωπικά κυρίως οικογενειακά προβλήματα. Τίποτα όμως δεν προμήνυε ότι θα έφθανε στο απονενοημένο διάβημα…
Βρέθηκε από τους γονείς του και την εν διαστάσει σύζυγό του κρεμασμένος μέσα στο σπίτι τους, με τους οικείους του να παθαίνουν ισχυρό σοκ στη θέα του νεκρού γιου τους.
Ο 42χρονος Ανθυποσμηναγός δεν παρουσιάστηκε το πρωί στο γραφείο του και αμέσως έγινε κινητοποίηση από άτομο που υπηρετεί στη μονάδα και έχουν συγγενική σχέση για τον λόγο της απουσίας του, καθώς ήταν πάντα επιμελής.
Αυτή την στιγμή στην Μονάδα επικρατεί αναστάτωση αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους…
Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας.
Αναμένεται κι επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΓΕΑ για το περιστατικό.

Επίσκεψη στο Ιατρείο της Μονάδας
Σύμφωνα με πληροφορίες του MessiniaLive.gr χτες επισκέφτηκε τον Ιατρό της Μονάδας παραπονούμενος για “πόνο στο αυτί από την θάλασσα…”
Ήταν ανήσυχος και νευρικός και εμφανώς ταλαιπωρημένος και άυπνος κατά δήλωσή του…
Στη μονάδα υπάρχει ειδική ψυχολόγος που παρακολουθεί ή συμβουλεύει όσους το έχουν ανάγκη, αλλά χτες απουσίαζε…

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Το ΓΕΑ στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για δυστύχημα. Η ανακοίνωση του ΓΕΑ:
Την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, και περί ώρα 10:15, Αξιωματικός της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ), στην Καλαμάτα, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, από τους οικείους του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Αξιωματικός της 120 ΠΕΑ βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στην Καλαμάτα
To Top