Αθλητισμός

Ακρίτας: Νίκησε 3-0 τον Σπαρτιατικό, έκανε μπλοκ στην βία κατά των γυναικών

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη  με 3-0 σετ πέτυχε ο Ακρίτας, αυτή τη φορά απέναντι στον Σπαρτιατικό, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών.

Η καλαματιανή ομάδα ανέβηκε και άλλο βαθμολογικά και ταξιδεύει την ερχόμενη Κυριακή στη Ναύπακτο για να αντιμετωπίσει τον Φ.Ο.Ν. Ομόνοια με ακόμα καλύτερη ψυχολογία και στόχο για μία ακόμα φορά το όμορφο βόλει.

Επίσης, το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Ακρίτας με αρωγό την Ε.Σ.ΠΕ.Π., συμμετείχε στην εκστρατεία και ευαισθητοποίηση ενάντια στη βία κατά των γυναικών-ενδοοικογενειακή και γενικά μέσα στην κοινωνία (βιασμός, σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία καθώς και άλλες μορφές).

Η 25η Νοεμβρίου είναι παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και Α.Ο. Ακρίτας έστειλε το δικό του μήνυμα κάνοντας και αυτός μπλόκ στο σημαντικό αυτό πρόβλημα.

Τα σετ: 25-18, 25- 9, 25-17

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ
(Δημητρακόπουλος Χρήστος ): Φωτεινάκη Κατερίνα (c), Μασουρίδη Αγγελική, Μπουζέα Ιωάννα, Βαμβακούση Όλγα, Ιωαννίδη Χριστίνα, Μπότη Καλλιρόη, Μπούνα Θεώνη (λ), Μπότη Θεοδώρα, Τσάτουμα Ασημίνα. Σάββα Έφη, Μπίτσικα Χριστιάννα (λ), Κρίκη Ζωή, Γεωργιοπούλου Τίνα, Αναστασίου Γεωργία

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. 3-0
Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ – Φ.Ο.Ν. ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0
Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ –  Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ 2-3
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 3-0
Α.Ο. ΑΛΚΥΩΝ – Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ 0-3

Η Βαθμολογία του Η’ ομίλου της Β’ Εθνικής (μετά από 6 αγώνες):

Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ 18
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ 15
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 15
Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 12
Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 9
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 6
Φ.Ο.Ν. ΟΜΟΝΟΙΑ 6
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ 5
Α.Ο. ΑΛΚΥΩΝ 4
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. 0

 

Ακρίτας: Νίκησε 3-0 τον Σπαρτιατικό, έκανε μπλοκ στην βία κατά των γυναικών
To Top