Αθλητισμός

ΑΟ Ακρίτας: Ξεκινά η Ακαδημία βόλει

Tο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της ακαδημίας βόλεϊ του Ακρίτα για κορίτσια και αγόρια 5 έως 16 ετών. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Με πολυετή εμπειρία στο νευραλγικό χώρο των ακαδημιών ο Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά το έργο που έχει αναγνωριστεί πανελληνίως από τους ανθρώπους της πετοσφαίρισης και όχι μόνο.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι η έναρξη της ακαδημίας βόλεϊ για κορίτσια και αγόρια 5 έως 16 ετών θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:20 μμ στο κλειστό γήπεδο του δημοτικού σταδίου παραλίας Καλαμάτας.

Οι εγγραφές και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο κάθε Σάββατο και Κυριακή από 12:20 μμ – 13:30 μμ.

Η διοίκηση του ΑΟ ΑΚΡΙΤΑ δίνει τεράστια σημασία στις μικρές ηλικίες καθώς αποτελούν τη βάση και το αύριο του συλλόγου κάτι που φαίνεται έμπρακτα και στην γυναικεία ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια απαρτίζεται ,επί το πλείστον, από τις συγκεκριμένες αθλήτριες. Η ανάδειξη τους άλλωστε μέσα από το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών καθώς και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων αποτελεί πρωταρχικό στόχο των ιθυνόντων του συλλόγου.

Υπεύθυνοι εγγραφών – Πληροφορίες

Αργάνης Πέτρος (Γραμματέας Δ.Σ – Έφορος τμήματος βόλεϊ)

Τηλ. Επικοινωνίας 6944527935

Λιανού Μαρία (Μέλος Δ. Σ. – Έφορος τμήματος βόλεϊ)

Τηλ. επικοινωνίας 6936741976

\

ΑΟ Ακρίτας: Ξεκινά η Ακαδημία βόλει
To Top