Αθλητισμός

Ακρίτας 2016: Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου

Η νέα σειρά αναπτυξιακών αγώνων στίβου που είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι από τον Ακρίτα και άλλους συλλόγους της Πελοποννήσου, αρχίζει στις 18 Οκτωβρίου με πρώτο σταθμό την Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση του Ακρίτα:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας 2016 με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας διοργανώνει τους 1ους Αναπτυξιακούς Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου για αναπτυξιακές ηλικίες μέχρι 16 ετών, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας.

Οι αγώνες είναι ανοιχτοί σε συλλόγους της Περιφέρειας Πελοποννήσου / OPEN, με όριο συμμετοχών από αγωνιστικές ομάδες, χωρίς θεατές και θα τηρηθεί κάθε μέτρο προφύλαξης από τον covid-19. Δείτε την προκήρυξη των αγώνων στην ιστοσελίδα http://akritastivos.gr/peloponnese-games/

Ήδη έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους πολλοί σύλλογοι όπως: ΓΣ Αρκαδίας, ΓΣ Ακρίτας 2016, ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, ΣΔΥ Αργολίδας, Γ.Σ.Μ. Λύκαια Μεγαλόπολης, Α.Ο. Μεγαλόπολης, ΓΣ Γυθείου, Δρυόπες Κρανιδίου.

Στους αγώνες θα δοθούν μετάλλια σε όλα τα παιδιά, θα υπάρχει ιατρική κάλυψη και υψηλό επίπεδο οργάνωσης. Παράλληλες δράσεις είναι η επίδειξη άλματος επί κοντώ με την παρουσία διακεκριμένων πρωταθλητών, ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί pasta party στους χώρους του Elite city Resort, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν και την υπέροχη συλλογή Ολυμπιακών ενθυμίων.

Η οργάνωση της νέας σειράς ημερίδων στίβου έρχεται για να συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για τα Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΣΕΓΑΣ. Οι Αναπτυξιακοί Αγώνες έχουν στόχο να αποτελούν κίνητρο συνεχούς εξέλιξης & αξιολόγησης των επιδόσεων των παιδιών.

Επικοινωνία με τον Διοργανωτή: Γ.Σ. Ακρίτας 2016, Καλαμάτα, Πέτρος Παπαδόπουλος, papado32@ath.forthnet.gr Τηλ. 6944 204 473 www.akritastivos.gr, www.facebook.com/AkritasStivosKalamata

Ακρίτας 2016: Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου
To Top