Αθλητισμός

Ακρίτας 2016: Προπονήσεις ακαδημιών στίβου στο Elite city resort

Ο ΓΣ Ακρίτας 2016 ενημερώνει για το ανανεωμένο πρόγραμμα προπονήσεων των Ακαδημιών Στίβου από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.

O Σύλλογος επιστρέφει στο Elite city resort με το οποίο έχει συνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια με τη διεξαγωγή των καλοκαιρινών καμπ. Οι προπονήσεις των ακαδημιών στίβου συνεχίζονται 7 μέρες τη βδομάδα στο Elite city resort, επιπλέον του Σταδίου Καλαμάτας. Ευχαριστούμε την διοίκηση του ξενοδοχείου για την εξαιρετική συνεργασία και υποστήριξη.

Εάν βρέχει ή έχει κρύο τα παιδιά θα προπονούνται στο κλειστό αθλητικό κέντρο 450 τμ ‘Νίκη Μπακογιάννη’ του Elite city resort. Με καλό καιρό προπονούμαστε και παίζουμε στο γκαζόν, ακριβώς μπροστά από την είσοδο του αθλητικού κέντρου.

Οι μικρές ηλικίες που κάνουν προπόνηση με την κυρία Δέσποινα και την κυρία Αθανασία (Θάνια) δεν θα πηγαίνουν πλέον στο Στάδιο Καλαμάτας αλλά στο Elite city resort, στο ίδιο ωράριο. Τα μεγαλύτερα παιδιά συνεχίζουν στο Στάδιο Καλαμάτας (όπου υπάρχει και κλειστός χώρος κάτω από την κερκίδα) και κατόπιν συνεννόησης με το προπονητή τους θα κάνουν μέρος των προπονήσεων και στο Elite city resort.

Σε μια δύσκολη περίοδο, ο Γ.Σ Ακρίτας προσπαθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να δίνει εναλλακτικές στα παιδιά με σκοπό να συνεχίζουν να προπονούνται με ασφάλεια και άνεση.

Πληροφορίες, Νέες Εγγραφές, Υπηρεσία Μεταφοράς με 9-θέσιο βαν: Πέτρος Παπαδόπουλος, 6944 204 473, petrosakritas@gmail.com, www.akritastivos.gr”

Ακρίτας 2016: Προπονήσεις ακαδημιών στίβου στο Elite city resort
To Top