Αθλητισμός

Ακρίτας 2016: Προετοιμάζεται στη Ν. Σμύρνη η Κατερίνα Βαγενά

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, η επικοντίστρια του Ακρίτα 2016, Κατερίνα Βαγενά συνεχίζει ατομικές προπονήσεις, αναμένοντας την επιστροφή στην αγωνιστική δράση με την επανέναρξη αθλητικών εκδηλώσεων.

Το προπονητικό πρόγραμμα υλοποιείται στο στάδιο Ν. Σμύρνης υπό την επίβλεψη του προπονητή Ανδρέα Τσώνη, ενώ εφόσον αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, θα υπάρχει η δυνατότητα προπονήσεων και στο Δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας.

Το βασικό μέλημα αυτή την περίοδο είναι η βελτίωση των τεχνικών σημείων του άλματος επί κοντώ και την ίδια στιγμή η μυϊκή ενδυνάμωση της αθλήτριας, όπως αναφέρει η ενημέρωση του Ακρίτα. Συνήθως το χειμώνα οι προπονήσεις των αθλητών επί κοντώ γίνονται συνδυαστικά σε κλειστό και ανοιχτό στίβο, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες υπάρχει μόνο η επιλογή προετοιμασίας για την μελλοντική αγωνιστική δράση του ανοιχτού στίβου.

Γιατί όχι η Κατερίνα Βαγενά να εξελιχθεί σε μια αθλήτρια που θα λάβει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ευχόμαστε να έχουμε βελτίωση στις υγειονομικές συνθήκες της χώρας, ώστε οι αθλητές και οι θεατές να ξαναβρεθούν στους αγωνιστικούς χώρους για να απολαύσουμε το στίβο που αγαπάμε τόσο πολύ.

Η συνεργασία της αθλήτριας από το Σεπτέμβριο του 2020 με τον ΓΣ Ακρίτα και με την εταιρία DETRASEPT του κ.Ντελόπουλου, στηρίζει ουσιαστικά την προσπάθεια της Κατερίνας Βαγενά και την προοπτική της για μια δυνατή αθλητική σεζόν με επιτυχίες. Είναι μια αθλήτρια που αποτελεί το καλό παράδειγμα για τα νέα παιδιά του συλλόγου.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας και ο πρόεδρός του κ. Πέτρος Παπαδόπουλος, κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπορούν οι αθλητές του να συνεχίζουν τις προπονήσεις σε ατομικό επίπεδο. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε τις συνθήκες ώστε όλα τα παιδιά να επανέλθουν στο στάδιο της Καλαμάτας, για να συνεχίσουν από εκεί που σταματήσαμε το Νοέμβριο 2020. Υγεία σε όλους και καλή δύναμη”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΣ Ακρίτα 2016.

 

 

Ακρίτας 2016: Προετοιμάζεται στη Ν. Σμύρνη η Κατερίνα Βαγενά
To Top