Αθλητισμός

Ακρίτας 2016 – Επιτυχίες στο Διασυλλογικό στίβου Κ16

Με 7 θέσεις στο βάθρο και καλά πλασαρίσματα στους τελικούς ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας 2016 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 που έγινε την Τρίπολη στις 10 Απριλίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Αν και είχαμε πολλές απουσίες λόγω covid, οι αθλητές έφεραν μετάλλια και έπιασαν όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στον ακοντισμό 1η θέση για την Ιόλη Καρακαίδου. Στη σκυτάλη 3 χ 1200 μέτρα, είχαμε την 1η θέση για τις Πούλιου – Χόντζα – Σαραντέα.

Στα 3000 μέτρα είχαμε τη 2η θέση για τον Άλκη Καρακαίδο. Στα 200 μέτρα με εμπόδια είχαμε την 3η θέση για την Ελένη Γιανέλου.

Στη Σφυροβολία είχαμε τη 2η θέση για την Γεωργία Δέλγα, την 3η θέση για την Ιωάννα Πετεινάρη, την 5η θέση για την Κωνσταντίνα Κάρτσωνα. Στη Σφαιροβολία είχαμε την 4η θέση για την Ιωάννα Πετεινάρη, την 5η θέση για την Ιόλη Καρακαίδου, την 8η θέση για την Γεωργία Δέλγα.

Στα 1200 μέτρα την 3η θέση για την Αθανασία Πούλιου, την 5η θέση για την Πένυ Σαραντέα, την 8η θέση για την Ελένη Κοντογεωργά, την 9η θέση για την Μελίνα Χόντζα.

Στα 80 μέτρα σε σύνολο 56 αθλητριών, είχαμε την 13η θέση με την Δανάη Γκιουλέα, την 19η θέση με την Φωτεινή Χρονοπούλου, την 30η θέση με την Κατερίνα Τζινέλη και την 36η θέση με την Έλενα Γιαννοπούλου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές τους. Την αποστολή στην Τρίπολη συνόδευσαν οι προπονητές Κωνσταντίνος Κουβαράς, Κώστας Δρακόπουλος, Γιάννης Πατρινιός, Ηρώ Αλεξάκη και ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Παπαδόπουλος.”

Ακρίτας 2016 – Επιτυχίες στο Διασυλλογικό στίβου Κ16
To Top