Αθλητισμός

ΓΣ Ακρίτας 2016: Επιτυχίες στο Αναπτυξιακό Κύπελλο Ρίψεων

Στις 30 Μαρτίου, οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΓΣ Ακρίτας 2016 άφησαν το στίγμα τους στο Αναπτυξιακό Κύπελλο Ρίψεων που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Στην κατηγορία σφυροβολίας Κ18, ο καλαματιανός σύλλογος κυριάρχησε, με 4 αθλήτριες να κατακτούν θέσεις στην πρώτη εξάδα!

Η Ιωάννα Πετεινάρη, έχοντας μια άτυχη στιγμή, έχασε το όριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για μόλις 15 εκατοστά. Παρ’ όλα αυτά, η αισιοδοξία για την επίτευξη του ορίου στους επόμενους αγώνες είναι μεγάλη.

Στην σφυροβολία Κ16, η Κωνσταντίνα Κάρτσωνα έλαβε την 1η θέση, ενώ ο Κωνσταντίνος Παντελόπουλος κατέκτησε την 3η θέση στη δισκοβολία.

Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση των αθλητών, σε συνδυασμό με την άριστη καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Δρακόπουλου, οδήγησαν σε αυτές τις σπουδαίες διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Ο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν, για την αξιέπαινη προσπάθεια και το πνεύμα ομαδικότητας που επέδειξαν”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Δημοφιλέστερα

To Top