Το δικό μου Σχολείο

Ακόμα μια βράβευση για το Δημοτικό Σχολείο Μεθώνης: “Το Σχολείο αφηγείται”-Βραβείο στον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό

“Αναζητώντας την ιστορία του σχολείου μου-Μια μέρα στο Αλληλοδιδακτικό σχολείο”

ΘΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

“Μια ακόμα βράβευση για το Δημοτικό Σχολείο Μεθώνης. Στην τελετή απονομής των βραβείων του 8ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού με το θέμα “Το σχολείο αφηγείται” που διοργάνωσαν το Μουσείο Σχολικής Ζωής
και Εκπ/σης και το Τμήμα Εκπ/κής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,  βραβευτήκαμε με τη συμμετοχή μας “Αναζητώντας την ιστορία του σχολείου μου – Μια μέρα στο Αλληλοδιδακτικό σχολείο”.

Σχολεία από τη Λέσβο, τη Λάρισα, το Βόλο, τους Ωρεούς, το Βελβεντό, τη Μεθώνη, το Γραικοχώρι, το Ζεφύρι, τα Ίσθμια, την Ουρανούπολη, τη Θέρμη, την Κατερίνη, την Κοζάνη, τη Λέρο, τη Χαλκηδόνα, το Μοσχάτο, τον Πειραιά,
τη Θεσσαλονίκη, το Αίγιο. τα Ιωάννινα, την Τήνο, την Καλλιθέα, τη Σταμάτα, την Κύπρο και τη Λωζάνη, δημόσια και ιδιωτικά έδωσαν το παρόν με εξαιρετικές δημιουργίες.

Παρά τις αντίξοες περσινές συνθήκες καταφέραν οι μαθητές τις περσινής Δ΄ και φετινής Ε΄ Τάξης να
δημιουργήσουν μια εξαιρετική δράση που βραβεύτηκε και το πανηγύρισαν δεόντως μια και η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά και την παρακολούθησαν από το σχολείο.

Και επειδή  θέλουμε οι δημιουργίες μας να μένουν διαχρονικά η επόμενη κίνησή μας θα είναι η έκδοση βιβλίου με όλη την ιστορία του σχολείου μας από το 1830 έως σήμερα γιατί μέσα από την ιστορία αυτή αντικατοπτρίζεται και η τοπική μας ιστορία. Το “Γεωργακοπούλειο” για μια ακόμα φορά πρωτοπορεί, δημιουργεί και προβάλει τον τόπο ανά την Ελλάδα και όχι μόνο. Και έπεται συνέχεια!!!!!!”, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Σχολείου.

Ακόμα μια βράβευση για το Δημοτικό Σχολείο Μεθώνης: “Το Σχολείο αφηγείται”-Βραβείο στον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό
To Top