ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκης Κατρίτσης: «Δώστε μου την εντολή για την ευθύνη του Δήμου Τριφυλίας»

«Την Κυριακή αποφασίζετε: Ποιος έχει την ικανότητα να εγγυηθεί την πορεία του δήμου προς την ανάπτυξη, την πρόοδο και την αποκατάσταση των θεσμών; Ποιος έχει τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία να διαχειριστεί τις μεγάλες επιλογές και προκλήσεις του μέλλοντος; Η Τριφυλία χρειάζεται σταθερότητα και σοβαρότητα. Θα την αφήσετε να μπλέξει σε περιπέτειες; Θα δώσετε λευκή επιταγή σε έναν αφερέγγυο;» τόνισε καταχειροκροτούμενος ο υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης στην προεκλογική του ομιλία την Πέμπτη το βράδυ στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας.

IMG-5660

IMG-5661

IMG-5662

IMG-5663

IMG-5664

IMG-5674

IMG-5675

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη συγκέντρωση του συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» και έδειξε την επιλογή και απόφασή του. Ο κ. Κατρίτσης είπε ότι «Η απερχόμενη δημοτική Αρχή επεδίωκε και επιδιώκει τις αντιπαραθέσεις στο βούρκο, στη συκοφαντία, στο ψέμα, στην τοξικότητα. Εκεί νιώθει καλά, εκεί αναπνέει. Δηλητηριάζει έτσι την κοινωνία. Διαλύει την κοινωνική συνοχή. Υπονομεύει το διάλογο, την υγιή αντιπαράθεση, τον πολιτισμό. Οι δικαιολογίες είναι φθηνές. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Η αυτοκριτική είναι άγνωστη λέξη». Θύμισε ότι το 2019 ο κ. Λεβεντάκης έλεγε ότι είναι «η εγγύηση αναγέννησης αυτού του τόπου» και αφήνει στάχτες κι αποκαΐδια, έλεγε ότι είναι «η εγγύηση ότι η Τριφυλία θα μείνει όρθια και θα προχωρήσει» και δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στο Δήμο, έχουν διαλυθεί τα πάντα και ο Δήμος παραπαίει, έλεγε «Γυρίζουμε σελίδα» και ο ίδιος έγραψε την πιο μελανή σελίδα. Θύμισε όσα έταξε ο κ. Λεβεντάκης το 2019 και δεν υλοποίησε, όπως επίσης ότι υποσχέθηκε την ανάπλαση της πλατείας και την Τρίτη με θράσος την ξαναϋποσχέθηκε και το ίδιο έκανε και για το κτήριο της Εθνικής. «Αυτό δείχνει σεβασμό στο εκλογικό σώμα; Σεβασμό στους πολίτες; Όταν ο ίδιος τέσσερα χρόνια δεν έκανε τίποτα για αυτά τα έργα; Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να ξαναψηφιστεί από εσάς; Εσείς είστε άνθρωποι περήφανοι, σοβαροί, συγκροτημένοι. Με λογική και κριτική σκέψη. Απαιτητικοί ψηφοφόροι. Θα αποδεχτείτε τέτοια κοροϊδία; Τέτοιο απύθμενο θράσος;».

IMG-5665

IMG-5666

IMG-5667

IMG-5668

IMG-5669

Ο κ. Κατρίτσης επανέλαβε ότι πρώτη προτεραιότητά του είναι ο οδικός άξονας Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, τονίζοντας «Πρέπει να βγάλουμε την Τριφυλία από την απομόνωση» ενώ αναφέρθηκε και στην κατασκευή Διοικητηρίου στο χώρο που αγοράστηκε το 2010 επί Νομάρχη Δημήτρη Δράκου. «Ο συνδυασμός μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» συγκροτείται από πολίτες που προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας. Αυτό το θεωρούμε πλούτο. Από έμπειρους αυτοδιοικητικούς, αλλά και από νέες και νέους που φέρνουν φρεσκάδα και νέες ιδέες στο Δήμο μας», σημείωσε. Ο κ. Κατρίτσης είπε ότι με την ισχυρή εντολή των δημοτών επαναφέρουν τη Δημοκρατία στον Δήμο και ανέπτυξε τις προγραμματικές αρχές και θέσεις καθώς και τις προτεραιότητες για την Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Είπε επίσης ότι «Στα τέσσερα χρόνια Λεβεντάκη, η Κυπαρισσία δεν άνοιξε βήμα. Η πόλη και η Δημοτική Ενότητα πρέπει να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Η πόλη έχει την παιδεία, τους ανθρώπους, το ιστορικό υπόστρωμα, να διαβουλευτεί. Να αποφασίσει». Καταχειροκροτούμενος και με επευφημίες τόνισε: «Η εντολή για μας είναι ανάθεση ευθύνης. Με ευθύνη και σιγουριά ενωμένοι θα αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο Τριφυλίας. Την Κυριακή γιορτάζει η Δημοκρατία! Την Κυριακή γιορτάζει η Τριφυλία. Δώστε μου την εντολή για την ευθύνη του Δήμου».

Άκης Κατρίτσης: «Δώστε μου την εντολή για την ευθύνη του Δήμου Τριφυλίας»
To Top