Αθλητισμός

Ακαδημίες Καλαμάτας: Γεωργόπουλος, Κεράνης δημιουργούν τους επόμενους επαγγελματίες της Μαύρης Θύελλας

Έχοντας τη μαγιά από την περσινή χρονιά, οι Ακαδημίες της Καλαμάτας ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν και το πρωτάθλημα, όποιο κι αν είναι αυτό στο οποίο θα πάρουν μέρος, είτε ως Κ19 στη Β’ Εθνική, είτε ως Κ17 στην football league.

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και δέκα μέρες στο αθλητικό κέντρο Λεΐκων, το οποίο θα αποτελέσει και την έδρα της ομάδας για όλα τα τμήματα των ακαδημιών.

Υπό την επίβλεψη του σπουδαίου Βασίλη Γεωργόπουλου σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και με την τεχνική καθοδήγηση του Φραγκίσκου Κεράνη, οι νεαροί μελανόλευκοι δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα, μην ξεχνάμε ότι στις αρχές της εβδομάδας πέρασαν τα πρώτα εργομετρικά τεστ της νέας σεζόν, με στόχο την ατομική και ομαδική βελτίωση με την προοπτική να αποτελέσουν λύσεις για την ανδρική ομάδα της Μαύρης Θύελλας στο άμεσο μέλλον.

Οι μελανόλευκοι δεν κρύβουν πως η συγκεκριμένη φουρνιά (ποδοσφαιριστές γενν. 2002- 2005) έχει πολλά να δώσει, καθώς την ομάδα απαρτίζουν παιδιά με ταλέντο. Μάλιστα έχει ισχυροποιηθεί από πέρσι καθώς μέλη της έγιναν ο Μιχάλης Στυλιανόπουλος από την Ομόνοια και ο Ντάνιελ Πάγια από το Δώριο, ενώ σημαντική είναι η προσθήκη του Παναγιώτη Οικονομέα, ο οποίος έχοντας υψηλές παραστάσεις πλέον από την παρουσία του στην ΑΕΚ επέστρεψε και φόρεσε και πάλι τα μελανόλευκα.

Η δουλειά στην Ακαδημία της Καλαμάτας έχει σαφή και ξεκάθαρο πλέον προσανατολισμό, την προώθηση ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα και την δημιουργία επαγγελματιών.

Η διοίκηση της ομάδας στηρίζει το project, πιστεύοντας στους ανθρώπους που το στελεχώνουν και κυρίως το ταλέντο των παιδιών που απαρτίζουν την ομάδα, οπότε τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

Ακαδημίες Καλαμάτας: Γεωργόπουλος, Κεράνης δημιουργούν τους επόμενους επαγγελματίες της Μαύρης Θύελλας

Δημοφιλέστερα

To Top