Αθλητισμός

Αήττητος στη Ρουμανία ο Λαζαρίδης – Προετοιμάζεται για ιστορική εμφάνιση στη Τουρκία

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΡΤΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!

Στην Ρουμανία βρέθηκε από τις 12 έως τις 19 Αυγούστου ο Γιώργος Λαζαρίδης, όπου αρχικά συμμετείχε στο “BRD Bucharest Open”, στο Βουκουρέστι, όπου κατέκτησε την 1η θέση στους αγώνες δεύτερης ευκαιρίας, χωρίς μάλιστα να χάσει ούτε σετ!

Στους αγώνες του «διπλού» με συμπαίκτη τον Yoan Quilliou από τη Γαλλία έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά.

Στο δεύτερο τουρνουά που έλαβε μέρος στο “Arges Open”, ο Λαζαρίδης έφθασε μέχρι τα προημιτελικά τόσο στο «μονό» όσο και στο «διπλό».
Στο συγκεκριμένο τουρνουά ο ίδιος αναφέρει: «Κρατώ τα καλά παιχνίδια που έκανα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους καθώς και τις εμπειρίες που αποκόμισα που θα είναι χρήσιμες στο δρόμο προς το Τόκιο…
Ιδιαίτερη στιγμή και τιμή για εμένα ήταν η έκπληξη που μου επιφύλαξαν οι διοργανωτές με τούρτα και με δώρα την ημέρα των γενεθλίων μου στις 16 Αυγούστου”.

Με την επιστροφή του στην Καλαμάτα ο πολυνίκης αθλητής θα συνεχίσει για λίγες ημέρες την «σκληρή δουλειά» καθώς την προσεχή Κυριακή 25 Αυγούστου αναχωρεί για την Τουρκία, όπου θα συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά «Parpali Open» στην Τραπεζούντα.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης αναφέρει: “Αυτό είναι ένα τουρνουά με ιδιαίτερους συμβολισμούς για εμένα καθώς θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στον τόπο καταγωγής των προγόνων μου. Ένα όνειρο είναι μονάχα ένα όνειρο. Ένας στόχος είναι ένα όνειρο με σχέδιο και προθεσμία”.
Ένα είναι το σίγουρο για τον Γιώργο: τα καλύτερα έρχονται!

Αήττητος στη Ρουμανία ο Λαζαρίδης – Προετοιμάζεται για ιστορική εμφάνιση στη Τουρκία
To Top