ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιμοδοσία COSMOS: 168 φιάλες αίματος μέσα σε 18 ώρες-Ρεκόρ αλληλεγγύης από την Καλαμάτα

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο κατάστημα COSMOS #Kalamata χαρακτηρίστηκε από απόλυτη επιτυχία.

3 Κρεβάτια

18 ώρες Αιμοληψίας

168 φιάλες αίματος

168  Ευχαριστώ από καρδιάς σε εσάς τους αιμοδότες που με τεράστια υπομονή ενισχύσατε το απόθεμα της Χώρας μας σε φιάλες αίματος.

3 Μεγάλα Ευχαριστώ στο προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, για τον επαγγελματισμό τον οποίο έδειξαν,  καταφέρνοντας να συλλέξουν 168 φιάλες αίματος σε σύντομο χρόνο.

Ιδιαίτερες Ευχαριστίες στους Εθελοντές του 6ου Συστήματος Προσκόπων Καλαμάτας για την φύλαξη του Εξοπλισμού στην σκηνή από τις 15:00 έως τις 21:00 αυτές τις 3 μέρες.

Δίχως την πολύτιμη  υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καλαμάτας ,του Ερυθρού Σταυρού Παρ. Καλαμάτας, του Κέντρου Αποκατάστασης Διάπλαση και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας δεν θα είχαμε καταφέρει αυτό το αποτέλεσμα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους υποστηρικτές:

Δήμος Καλαμάτας, τις εταιρείες Greatway.gr, StartPc Στούπας Πληροφορική , Unigreen S.A.

και τα Μ.Μ.Ε:

Εφημερίδα Ελευθερία, Εφημερίδα Θάρρος, Best TV, Τηλεόραση Μεσόγειος, Ionian TV, Entermessinia.gr, Focus Radio 99.6, Messinialive.gr, Kalamatajournal.gr, Kalamatatimes.gr.

Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, όλη η ομάδα της ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ παραμένουμε εδώ να υποστηρίξουμε ανάλογη δράση σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο.

Μπορούμε όλοι να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στους συνανθρώπους μας στο ΚΕΦΙΑΠ στο παλιό Στρατόπεδο Καλαμάτας, όπου έχει μεταφερθεί το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καλαμάτας.

 

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

 

Για την Δημ. Βλαχονικολός & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε.

Κωνσταντίνος Βλαχονικολός

Αιμοδοσία COSMOS: 168 φιάλες αίματος μέσα σε 18 ώρες-Ρεκόρ αλληλεγγύης από την Καλαμάτα
To Top