Αθλητισμός

Αιγάλεω – Με αυτούς έρχεται Καλαμάτα

Η προετοιμασία του Αιγάλεω για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα (06/04 -15:00) για την 29η αγωνιστική της Betsson Super League 2, ολοκληρώθηκε με την σημερινή προπόνηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης».

Στο απουσιολόγιο του Απόστολου Χαραλαμπίδη για το παιχνίδι στη Καλαμάτα βρίσκονται οι τραυματίες Παναγιώτου, Δημητριάδης, Σέχου και Σκεντεράϊ, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Γιώργος Σικαλιάς ο οποίος στον αγώνα με την ΑΕΚ Β συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της Μεσσηνίας. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Βουκελάτος, Καββαδίας, Μπαρμπαρούσης, Παπανικόλας και Παπαγγελής.

Αντίθετα στα ευχάριστα για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη περνά η επιστροφή του Σπύρου Βλάχου, ο οποίος μετά από έναν μήνα απουσίας λόγω αρθροσκόπησης, μπήκε εκ νέου σε κανονικούς ρυθμούς και βρίσκεται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Καλαμάτα υπολογίζεται κανονικά και ο Νίκος Καθάριος ο οποίος ξεχρέωσε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ανακοίνωσε την αποστολή για την Καλαμάτα. Στην «κυανόλευκη» λίστα συμπεριλήφθηκαν οι: Σφυρίδης, Φυλακτός, Αναστασίου, Ανδρέου, Βλάχος, Καλύβας, Ντρενογιάννης, Παπουτσογιαννόπουλος, Δακτυλίδης, Καθάριος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Σταματάκης, Τσίτσαρης, Αρναρέλλης, Μπρέμπος, Παυλής, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης και Χοτζάλλι.

Χαραλαμπίδης: «Να διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Ο τεχνικός του Αιγάλεω, Απόστολος Χαραλαμπίδης αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με την Καλαμάτα υπογράμμισε:

«Αντιμετωπίζουμε την Καλαμάτα. Είναι ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και βρίσκεται στους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και με αυτοσυγκέντρωση. Να έχουμε καλή εικόνα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να χαρούμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε απο αυτό ότι καλύτερο μπορούμε».

Αιγάλεω – Με αυτούς έρχεται Καλαμάτα
To Top