ΑΓΡΟΤΙΚΑ

AgroVision Filiatra 2023: Εγκαινιάστηκε η έκθεση αγροτικού-κτηνοτροφικού εξοπλισμού-Πάνω από 50 επιχειρήσεις συμμετέχουν

Την ανάγκη εθνικής πολιτικής για τον πρωτογενή τομέα επανέλαβε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στον χαιρετισμό του το απόγευμα της Παρασκευής 1η Σεπτεμβρίου, μετά τα εγκαίνια της έκθεσης Αγροτικού – Κτηνοτροφικού εξοπλισμού AgroVision Filiatra 2023, που άνοιξε τις πύλες της στα Φιλιατρά.

Επιπλέον, ο Π. Νίκας τόνισε τις παρεμβάσεις στις οποίες έχει προβεί η Περιφέρεια για να συνδράμει τον πρωτογενή τομέα, αναφερόμενος τόσο στα θέματα υποδομών, όσο και επιμόρφωσης αγροτών, αλλά και προώθησης νέων καλλιεργειών -θέματα και τομείς με τους οποίους, μεταξύ άλλων, ασχολείται η έκθεση.

Οπως είναι γνωστό, η Περιφέρεια έχει στηρίξει με 15.000 ευρώ την έκθεση, στην οποία συμμετέχει και με περίπτερο, την επιμέλεια του οποίου έχει η ΔΑΟΚ Τριφυλίας, το έργο της οποίας εξήρε ο περιφερειάρχης που παράλληλα συνεχάρη τους διοργανωτές της έκθεσης, τονίζοντας ότι αυτή  αποτελεί γεγονός με πανελλαδική εμβέλεια.

Συνδιοργανωτές επίσης της τριήμερης αυτής έκθεσης στα Φιλιατρά -στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότερες από 50 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα-, είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, ο Δήμος Τριφυλίας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

AgroVision Filiatra 2023: Εγκαινιάστηκε η έκθεση αγροτικού-κτηνοτροφικού εξοπλισμού-Πάνω από 50 επιχειρήσεις συμμετέχουν
To Top