ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού: Καταδικάζουμε τις μεσαιωνικές απόψεις-Συγκεντρώνουμε βοήθεια για τον Παλαμά Καρδίτσας

"Όσοι διαμένουν στην επαρχία "φυλάνε Θερμοπύλες’’ , γι’ αυτό αγωνίζονται και δεν εγκαταλείπουν"

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΥ ΑΕΣ

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Πύλου – Νέστορος που αφορά τους πληγέντες της Θεσσαλίας, σα σύλλογοι θέλουμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας. Καταδικάζουμε τις μεσαιωνικές αυτές απόψεις, μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους σαν συλλόγους και μας θίγουν σα πολίτες αυτού του Δήμου.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και ο ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Α.Ε.Σ. διαχρονικά αγωνιζόμαστε για την ευημερία του τόπου μας και πάγια θέση μας είναι οι άνθρωποι που ζουν σε αυτόν να αγωνίζονται καθημερινά για την βελτίωση της ζωής τους, την επίλυση προβλημάτων και όχι να τον εγκαταλείπουν.

Οι σύλλογοι όπως έχουν ήδη ανακοινώσει συνεχίζουν την συγκέντρωση υλικού πρώτης ανάγκης προς τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΑΜΑ. Με τη συνδρομή απλών πολιτών και άλλων συλλόγων που συμμερίζονται τις ανάγκες των συνανθρώπων μας θα σταλεί τις επόμενες ημέρες όλη η βοήθεια που έχει συγκεντρωθεί.
Εκπρόσωποι των δύο συλλόγων θα συνοδεύσουν το υλικό πρώτης ανάγκης μέχρι το ΠΑΛΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, για να αγκαλιάσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν τόσο ταλαιπωρηθεί και να δούμε την ελπίδα στα μάτια τους.
Όσοι διαμένουν στην επαρχία ‘’ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ’’ , γι’ αυτό αγωνίζονται και δεν εγκαταλείπουν . Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους και είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού: Καταδικάζουμε τις μεσαιωνικές απόψεις-Συγκεντρώνουμε βοήθεια για τον Παλαμά Καρδίτσας
To Top