ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγροτικό έπεσε σε γκρεμό στις Κάλυβες

ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ 40 ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥΜΠΑΡΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ!  ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 3 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ

Αγροτικό αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό τουλάχιστον 40 μέτρων, λίγο πριν το χωριό Κάλυβες στη Δυτική Μάνη, όταν για άγνωστο λόγο η γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή έχει ψιλόβροχο, και πιθανολογείται ότι λόγω ολισθηρότητας η οδηγός έχασε τον έλεγχο. Πιο σοβαρά έχει τραυματιστεί η μία εκ των γυναικών, που έχει χτύπημα στο κεφάλι και πόνους στην πλάτη. Οι διασώστες τη βρήκαν έξω από το αυτοκίνητο, που σημαίνει ότι εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και έπεσε σε φρύγανα. Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Όπως δήλωσαν στο MessiniaLive αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου, που έντρομοι είδαν το αγροτικό να βγαίνει από τον δρόμο και να πέφτει στον γκρεμό, το συγκεκριμένο σημείο  είναι πολύ επικίνδυνο και χρειάζονται οπωσδήποτε μπάρες ασφαλείας.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες της Εθελοντικής ομάδας ΓΑΙΑ Μάνης, περιπολικό της Αστυνομίας, και πυροσβεστικό όχημα, ενώ σταμάτησαν και διερχόμενοι οδηγοί να προσφέρουν βοήθεια.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά 3 άτομα (δύο γυναίκες και ένας άνδρας, οι οποίοι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο τoυ ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Φωτό Σταύρος Ασημάκος

Αγροτικό έπεσε σε γκρεμό στις Κάλυβες
To Top