Παιδί

Αγρόκτημα Φοίφα: Την Κυριακή το Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό-Χαριστικό παζάρι και Συλλογική Κουζίνα

Ένας μήνας γεμάτος χριστουγεννιάτικα πολυεργαστήρια στο Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα, κυριακάτικα αλλά και καθημερινά με επισκέψεις σχολείων, φτάνει στο τέλος του αυτή την Κυριακή, 22.12.2019 με το τελευταίο εργαστἠριο κατασκευής χειροποίητων χριστουγεννιάτικων στολιδιών με τίτλο “Re:Think Christmas Lab 4 – Τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων”!
Παράλληλα, το Αγρόκτημα καλεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό – Χαριστικό παζάρι και Συλλογική Κουζίνα, με ελεύθερη είσοδο, από τις 13.30 μ.μ., ολοκληρώνοντας με έναν αλληλέγγυο τρόπο το φετινό κύκλο εργασιών του.
Στη λογική του “Αντί να το αγοράσεις μπορείς να το ανταλλάξεις” ο καθένας μπορεί να φέρει ρούχα, παπούτσια, βιβλία, μικροαντικείμενα χρηστικά και διακοσμητικά, παιχνίδια, φυτικά καλλυντικά, γλυκά κι ό,τι άλλο επιθυμεί, αρκεί να είναι καθαρό και περιποιημένο. Συγχρόνως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προετοιμάσουν και να φέρουν φαγητά και γλυκά, ώστε να δημιουργηθεί ένα μεγάλο συλλογικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους!
Με την εκδήλωση αυτή, το Αγρόκτημα Φοίφα απευθύνει κάλεσμα για τη δημιουργία ενός μόνιμου Χαριστικού – Ανταλλακτικού Παζαριού στους χώρους του από τη νέα χρονιά κι εξής, αλλά και για ένα γενικότερο αναστοχασμό πάνω στο πνεύμα των εορτών και το μήνυμα που πρεσβεύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 27210 22505 ή/και να επισκεφθείτε το site Re-Think Project καθώς και τη σελίδα στο FB Re:Think Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα.”

Αγρόκτημα Φοίφα: Την Κυριακή το Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό-Χαριστικό παζάρι και Συλλογική Κουζίνα
To Top