Παιδί

Aγρόκτημα Φοίφα: Η “Κυριακή στο αγρόκτημα” επέστρεψε αφιερωμένη στο σπόρο!

Η αρχή πραγματοποιήθηκε, ήδη, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου με θεματική την “Πολυσπορά του Φθινοπώρου”, όπου οκτώ εποχικά είδη σπόρων επιλέχθηκαν για να δημιουργηθούν σποροσβώλοι, οι οποίοι σκορπίστηκαν ελεύθερα στους κήπους του αγροκτήματος. Επίσης, προμήθευσαν τους ενδιαφερόμενους, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της δημιουργίας μικρών, φυσικών κι ενεργειακά αυτόνομων κήπων μέσω της συγκαλλιέργειας ποικίλων ειδών.

Σειρά έχουν οι επόμενες τρεις Κυριακές, όπου ο σπόρος και τα φυτικά υλικά θα έχουν την τιμητική τους:


13 Οκτωβρίου: Σποροκρεμαστά και Σποροφυλαχτά στην “Παρέλαση του Φθινοπώρου”! Με έμπνευση τα φυτικά υλικά και οτιδήποτε κεντρίσει το ενδιαφέρον ανάμεσα στα παρτέρια και τους κήπους του Αγροκτήματος θα δημιουργηθούν κρεμαστά-φυλαχτά που θα κλείνουν μέσα τους το πνεύμα του Φθινοπώρου.


20 Οκτωβρίου: Ηλιος,ο ηλιάτορας,ο πολυσποράτορας στην Παρέλαση του Φθινοπώρου! Μπάλα ζεστή και φωτεινή ψηλά στον ουρανό, στη γη λουλούδι με σπόρο δυνατό είναι οι ήλιοι που θα κατασκευαστούν ανάμεσα στα λουλούδια των κήπων του αγροκτήματος.

27 Οκτωβρίου: Η Guernica στην “Παρέλαση του Φθινοπώρου”! Φτάνοντας στην Κυριακή των μεγάλων παρελάσεων, η Guernica αποδομείται κι επανασυντίθεται με την προσωπική ματιά καθενός, προκειμένου να υπενθυμίσει τους συμβολισμούς της και να βοηθήσει στο να δημιουργηθούν νέοι, φυτεύοντας στις δημιουργίες που θα ακολουθήσουν τους σπόρους της ειρήνης.

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν από τις 11.00 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες ή/και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε τη σελίδα στο FB: Re:tThink Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα (δείτε εδώ), την ιστοσελίδα ReThink Project (εδώ) ή καλέστε στο 27210 22505.
Aγρόκτημα Φοίφα: Η “Κυριακή στο αγρόκτημα” επέστρεψε αφιερωμένη στο σπόρο!
To Top