Παιδί

Aγρόκτημα Φοίφα: Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο χωριό στήνεται αυτή την Κυριακή στο κτήμα!

Συνεχίζονται τα Χριστουγενιάτικα Εργαστήρια Δημιουργικής Επανάχρησης Re:ThinkChristmasLab στο Αγρόκτημα Φοίφα-ReThink και αυτήν την Κυριακή 08.12.2019, από τις 11.00 μεχρι και τις 16.00, αλλά και τις επόμενες Κυριακές  15.12.2019 και 22.12.2019 , 11.00-16.00

Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο χωριό στήνεται αυτή την Κυριακή στο κτήμα και προσφέρει καλούδια, ζεστασιά κι αγάπη σε κάθε συνταξιδιώτη που θα θελήσει να ξαποστάσει για λίγο..και ίσως έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μαγικές κουκουναροχιονοϊστορίες από τους κουκουναροχιονοδρομείς που κατέφθασαν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στο #ReThinkChristmasLab!!!

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων έχει ως εξής:

    • 8/12/2019: Re:Think Christmas Lab vol.2 – Το Χωριό των Χριστουγέννων!
    • 15/12/2019: Re:Think Christmas Lab vol.3-Ξωτικά και Μαγικά Περίεργα Πουλιά!
    • 22/12/2019: Re:Think Christmas Lab vol. 4-Τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων!

Μικροί και μεγάλοι καλούνται, μέσω της τεχνικής της Δημιουργικής Επανάχρησης να δημιουργήσουν πρωτότυπες εορταστικές συνθέσεις, καλλιτεχνικές δημιουργίες αλλά και δώρα με επαναχρησιμοποιημένα αλλά και φυτικά υλικά. 

Ευρύτερος στόχος των εργαστηρίων είναι ο επαναπροσδιορισμός του καταναλωτικού προτύπου των εορταστικών ημερών, μέσω της δημιουργικής πρωτοβουλίας στις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και δώρα,  αλλά και η ανταλλαγή ενέργειας και προσφοράς. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ήδη ξεκινήσει και λειτουργούν δύο γωνιές ανταλλαγής και προσφοράς στο χώρο του Αγροκτήματος, η Δανειστική Βιβλιοθήκη και η Ανταλλαγή Ρούχων, απευθυνόμενες σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, εξετάζοντας υπό νέα οπτική το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Το #Re:ThinkChristmasLab εντάσσεται στα ευρύτερο κοινωφελές εκπαιδευτικό έργο του Αγροκτήματος Φοίφα πάνω στην περιβαλλοντική και οικοκεντρική εκπαίδευση με τίτλο “Ο Πολιτισμός της Καλλιέργειας” .
Σχολεία και φορείς μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους σε ειδικά προσαρμοσμένο πλαίσιο , αναλόγως των αναγκών τους Δευτέρα με Παρασκευή, 9.00-12.00.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2721022505 ή στο F.B : Re:Think – Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα

Aγρόκτημα Φοίφα: Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο χωριό στήνεται αυτή την Κυριακή στο κτήμα!
To Top