ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καυγάς Κουκούτση – Σαμαρά στη Βουλή

“ΘΕΡΜΟ” ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΚΤΑΣΗ

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχτηκαν προχθές στους διαδρόμους της Βουλής με πρωταγωνιστές τον βουλευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ και πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον ανεξάρτητο βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν αρχίσει η ψήφιση του προϋπολογισμού και παρουσία δεκάδων ατόμων(βουλευτών, πολιτευτών, υπουργών, αστυνομικών και συνεργατών), οι δύο Μεσσήνιοι πολιτικοί διαπληκτίστηκαν έντονα. Δεν ξέρουμε τι πυροδότησε το περιστατικό αυτό αλλά οι φωνές ακούστηκαν μέχρι και την αίθουσα του κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Δημήτρης Κουκούτσης κατευθυνόταν με κάποιους συνοδούς του προς την έξοδο του κτηρίου της Βουλής, όπου γίνονται οι δηλώσεις. Στον συγκεκριμένο χώρο στον διάδρομο στεκόταν κι ο Αντώνης Σαμαράς με 6-7 βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. τους οποίους ο Δημήτρης Κουκούτσης και οι συνοδοί του προσπέρασαν χωρίς να ανταλλάξουν ούτε ένα βλέμμα. Τότε ακριβώς ξεκίνησε και ο καυγάς με τους δύο πολιτικούς να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς, με κοσμητικά επίθετα απ’όλο το ζωικό βασίλειο, και τους παρευρισκόμενους να παρακολουθούν με έκπληξη και να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Λίγο αργότερα εξομαλύνθηκε η κατάσταση και δεν εκτροχιάστηκαν τα πράγματα, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ο Δημήτρης Κουκούτσης έφυγε και μπήκε στην αίθουσα συνεδριάσεων και ξαναβγήκε αναψοκοκκινισμένος μετά από 10 λεπτά, βλέποντας στην έξοδό να τον περιμένουν 15 αστυνομικοί. Συνομίλησε με κάποιους, χωρίς να ξέρουμε τι ειπώθηκε, και ξαναμπήκε μέσα στην αίθουσα.
Απ’ ότι φαίνεται μυρίζει μπαρούτι μεταξύ των δύο Μεσσήνιων πολιτικών, αφού η κόντρα αυτή έρχεται από παλιά και “φούντωσε” με τις ποινικές διώξεις κατά της Χ.Α.
Είναι ξεκάθαρο ότι είναι πολλά αυτά που χωρίζουν τους δυο Μεσσήνιους πολιτικούς, με την αντιπαράθεση να βρίσκεται πλέον στο υπέρτατο σημείο.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πολιτευτή της ΝΔ Μίλτο Χρυσομάλλη, ο ίδιος μας δήλωσε ότι ήταν παρών και διαψεύδει το περιστατικό, ενώ δηλώνει πως ουδέποτε συνέβησαν τα παραπάνω.

Άγριος καυγάς Κουκούτση – Σαμαρά στη Βουλή
To Top