Αθλητισμός

Αγωνιστικά εγκαίνια για τα ανακαινισμένα γήπεδα basket

Με ενα τουρνουά Basket παιδων "εγκαινιαστηκαν" τα δυο γήπεδα του Δημοτικου Σταδίου, με τη συμμετοχή των παιδικών ομάδων της ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80, του ΑΚΑΔΗΜΟΥ, της ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC και του ΓΣ Μεσσήνης για να γιορταστει με καθαρα αθλητικο τροπο η ανακαινιση των γηπεδων τα οποια ηλεκτροφωτίστηκαν πρόσφατα με προβολεις led, εξοπλίστηκαν με νέα ταμπλώ και άλλο βοηθητικό εξοπλισμό και έχουν κατεστησαν πληρως λειτουργικά.
Οι ομαδες που συμμετειχαν χαιρετισαν αυτη την πρωτοβουλια και επιδιωξη τους ειναι να παραμεινουν οπως ειναι σημερα για μεγαλο χρονικο διαστημα για να τα απολαμβανουν οι αθλητες τους αλλα και οι δημοτες.

13 γηπεδακια αλλαζουν οψη

Οκτώ ανοικτά γήπεδα Basket με ειδικό αντιολισθητικό δάπεδο και το κλειστό γυμναστήριο του Πολυκλαδικού, έχουν παραδοθεί έως τώρα, στους φίλους του basket τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής. Τις επόμενες 15 ημέρες θα παραδοθούν και άλλα 5 γήπεδα.
O Πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Νίκος Μπασακίδης σε καιρο κρισης και με τις γηρασμενες αθλητικες εγκαταστασεις της πολης συνεχως να χρειαζονται χρηματα για συντηρηση και ευπρεπισμο, δηλωνει συνεχως την ικανοποίηση του γιατί αυτό που σχεδιάστηκε σε εποχές κρίσης, υλοποιήθηκε και μάλιστα μόνο από δημοτικούς πόρους.
Το θεμα ειναι να το σεβαστουν ολοι και να τα προστατεψουν απο πιθανους βανδαλισμους.

To Top