Μουσική

“Αγκάλη”: 26 χρόνια το πιο hot maske party της πόλης!

AΠΟ ΤΙΣ 22:30 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ “ΑΓΚΑΛΗ” – ΒΑΛΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Έφτασε η μεγάλη νύχτα της διοργάνωσης του ιστορικότερου και διαχρονικότερου party της Αποκριάς στη Μεσσηνία! Το φημισμένο μασκέ party της Αγκάλης στο Ακρογιάλι Αβίας!

Φέτος συμπληρώνονται 26 χρόνια ιστορίας και το Messinialive εξασφάλισε και σας παρουσιάζει μοναδικά ντοκουμέντα κεφιού και διασκέδασης από το 1994 μέχρι και τώρα!

Aπόψε το βράδυ η Αγκάλη θα γεμίσει μασκαράδες που θα ξεφαντώσουν με το σούπερ διασκεδαστικό, Καρναβαλικό πρόγραμμα του DJ Νάσου Παπατζιμόπουλου!

Τα αποκριάτικα πάρτι έχουν τη φήμη των πιο διασκεδαστικών πάρτι αφού οι Απόκριες είναι ημέρες γλεντιού και ξεφαντώματος, παρά τα φετινά παρατράγουδα, ένα είναι το σίγουρο: όσοι βρεθούνε το βράδυ στην Αγκάλη, θα γίνουν μέρος της πιο ξέφρενης Καρναβαλικής ιστορίας της πόλης!Σήμερα το βράδυ, βάλτε την στολή σας,φορέστε το πιο μεγάλο χαμόγελο και ελάτε στο αγαπημένο σας all time classic στέκι, την Αγκάλη στο Ακρογιάλι Αβίας!

Τηλέφωνο Ρεζερβέ: 2721058180

“Αγκάλη”: 26 χρόνια το πιο hot maske party της πόλης!
To Top