Αθλητισμός

Αγιασμός και “πρώτη” για τον Ηρακλή Καλαμάτας με στόχο να πρωταγωνιστήσει στην Α1 κατηγορία

Με γεμάτο ρόστερ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ο Ηρακλής Καλαμάτας Γαλανόπουλος: Ευχόμαστε να ολοκληρωθεί αισίως η φετινή χρονιά

Με τον Άρη Γαλανόπουλο για πέμπτη σεζόν στην ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας, ο Ηρακλής Καλαμάτας ξεκίνησε σήμερα τις υποχρεώσεις του με τον καθιερωμένο Αγιασμό, μέσα σε οικογενειακό κλίμα, παρουσία διοικητικών στελεχών κι ενός πολυπληθούς ρόστερ που πραγματικά εντυπωσιάζει, τόσο με τον αριθμό του αλλά κυρίως με τον μέσο όρο ηλικίας! Μια νεανική ομάδα που ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο πλάνο που διαθέτει έναν κορμό από έμπειρους ποδοσφαιριστές, λίγες σχετικά προσθήκες και πολλά ταλέντα από την Ακαδημία του, που είναι και το ζητούμενο σε αυτές τις κατηγορίες.

Η σημερινή “πρώτη” ξεκίνησε με την τέλεση αγιασμού από τον πάτερ Ξενοφώντα Γαλανόπουλο έξω από τα γραφεία του Συλλόγου, ενώ έψαλε παραδοσιακά ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. πατήρ Ηλίας Κομινάκης, και εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές πάτησαν για πρώτη φορά γήπεδο ενόψει της νέας σεζόν.

Υπό τις οδηγίες του Άρη Γαλανοπούλου τέθηκαν 31 ποδοσφαιριστές, στην πρώτη που έγινε στο γήπεδο “Παν. Μπαχράμης”. Εκεί ήταν και μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου Μιχάλης Κουτίβας, Βλαχάκης Αιμίλιος και ο πρόεδρος Παναγιώτης Κομπότης.

Παρών στον αγιασμό για λίγα λεπτά καθώς είχε μια άλλη υποχρέωση βρέθηκε κι ο Πάρης Καλλιντέρης, ο οποίος θα βρίσκεται και φέτος στο δυναμικό της ομάδας, αναλαμβάνοντας και την εκγύμναση των τερματοφυλάκων, όσο βέβαια του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του με τον Πάμισο Μεσσήνης.

Το ρόστερ του Ηρακλή Καλαμάτας φέτος απαρτίζουν οι: Αλάμαρας, Καπράλος, Καλιντέρης, Γκρίτζαλης, Κωνσταντόπουλος, Φύκουρας Γιώργος, Παπαδέας, Φιλάι, Μπρακούλιας, Μουρούφας, Μπάκας Β., Βλαχάκης, Δρούγας Αναστ., Κουνάδης, Μπάκας Χρ., Βαΐτσης Ηλ., Σπαντιδέας Παν., Παναγόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τσίνα, Τσανάλιας, Μαγκλάρας, Διαμαντόπουλος Ν., Παναγόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ρηγανάκος, Λεβαντής, Σάμιος και Δρούγας Χρ..

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
https://www.facebook.com/media/set?vanity=messinialive&set=a.1248729828904406

To Top