ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγία Τριάδα: Έχουμε χάσει τον ύπνο μας! Δεν πάει άλλο…

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ 

Πολλές και σοβαρές καταγγελίες έχουμε λάβει το τελευταίο διάστημα από κατοίκους στην περιοχή της Αγίας Τριάδας για διατάραξη της κοινής ησυχίας σχεδόν κάθε βράδυ. Αγανακτισμένοι κάτοικοι μας αναφέρουν ότι ακούγεται εκκωφαντικός θόρυβος από μουσική στη διαπασών κι από φωνές από τον καταυλισμό που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πάνω, με την κατάσταση – όπως μας αναφέρουν – “έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο“.

Αρκετές βραδιές έχει έρθει η Αστυνομία για έλεγχο, όμως “το φαινόμενο όχι μόνο δεν σταματάει, αλλά γίνεται πιο έντονο, λόγω του καλοκαιριού. Δεν υπολογίζουν κανέναν”.

Παράπονα δεχτήκαμε και σήμερα το βράδυ με τους κατοίκους να σκέφτονται “πιο δυναμικές κινητοποιήσεις προς κάθε αρμόδιο“.

Σε άλλη έγγραφη καταγγελία που πήραμε, κάτοικος της περιοχής αναφέρει: “Περιοχή της Αγίας Τριάδας εκπέμπει sos από την ηχορύπανση των αθίγγανων. Άλλο ένα ακόμα βράδυ από τα πολλά πλέον τώρα τελευταία που δεν μπορούμε να σταθούμε στο σπίτι μας. Κράτος ανύπαρκτο, αστυνομία αδυνατεί να πράξει οτιδήποτε, διότι δεν μπορεί να επέμβει κατά τα λεγόμενα τους. Άραγε πόσο ακόμη να τους υποστούμε, δεν μας μένουν και πολλές επιλογές“…

Αγία Τριάδα: Έχουμε χάσει τον ύπνο μας! Δεν πάει άλλο…
To Top