Αθλητισμός

Αγαθοκλής Χριστόπουλος: “Η υγεία των ποδοσφαιριστών πάνω από όλα- Έχει οριστικά κλείσει το κεφάλαιο Καλαμάτα”

Με την ευχή του πάτερ Ξενοφώντα Γαλανόπουλου για μία επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά και κυρίως με υγεία, ο Πανθουριακός ξεκίνησε και επίσημα τη νέα σεζόν με τον αγιασμό που έγινε στο γήπεδο Μεσσηνιακού, παρουσία του προέδρου της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλου.

Το παρών στην τελετή έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα με το τεχνικό τιμ καθώς βεβαίως και μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο και χρηματοδότη του συλλόγου.

Την επίσημη έναρξη της σεζόν έκανε ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος ο οποίος στο περιθώριο του αγιασμού αναφέρθηκε κατά βάση στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον κορονοϊό, ενώ έκανε αναφορά και σε άλλα θέματα της ομάδας και όχι μόνο.

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, προερχόμενος από τον χώρο της υγείας, έχει από την αρχή επισημάνει την αναγκαιότητα να τηρηθεί στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο. Έχει δώσει αυστηρές οδηγίες στους συνεργάτες του και οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται με την κατά γράμμα εφαρμογή του.

Πρώτα η υγεία, μετά τα υπόλοιπα

“Δεν ξεκινάμε με την λογική του πρωταθλητισμού. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των αθλητών, η οποία βρίσκεται πάνω από όλα. είναι μία δύσκολη περίοδος, απαιτείται ατομική ευθύνη και προσπάθεια από όλους για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα”, σημείωσε σχετικά ο πρόεδρος του Πανθουριακού.

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του Πανθουριακού θα υποβληθούν σε τεστ για covid19 και κάλεσε την ΕΠΣ Μεσσηνίας να ορίσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα του δεν θα δεχτεί να αγωνιστεί σε γήπεδα που δεν θα τηρούνται τα μέτρα, έτσι όπως ορίζονται από τις σχετικές διατάξεις.

Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας, ο κ. Χριστόπουλος τόνισε πως ο Πανθουριακός ξεκινάει κάθε χρόνο με στόχο το καλό ποδόσφαιρο οπότε σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί και στην πορεία θα επιδιώξει να πετύχει το καλύτερο δυνατό. Δήλωσε αναρμόδιος για τις μεταγραφές που έχουν γίνει τονίζοντας πως αυτό είναι δουλειά του προπονητή και πως ίδιος φροντίζει να εκπληρώνει τις επιθυμίες του.

Το παράπονο για το γήπεδο και η Καλαμάτα

Ο πρόεδρος του Πανθουριακού αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, όπως το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα δηλώνοντας απαισιόδοξος για την ολοκλήρωση του γηπέδου στη Θουρία.

Ο 57χρονος επιχειρηματίας εξέφρασε παράπονο δηλώνοντας πως η Θουρία είναι η μοναδική δημοτική ενότητα που έχει μείνει χωρίς γήπεδο, παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει ο ίδιος με την προηγούμενη δημοτική αρχή, την Ιερά Σύνοδο και τις επαφές που έχει με τον Θανάση Βασιλόπουλο.

Σε ερώτηση που του έγινε για την Καλαμάτα ο Χριστόπουλος απάντησε αρχικά “ουδέν σχόλιο” αλλά σε νέα ερώτηση  είπε πως το κεφάλαιο Καλαμάτα έχει κλείσει οριστικά γι΄αυτόν. “Ανησυχώ” είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις εξελίξεις και σημείωσε πως το πέρασμά του από την ομάδα τον πίκρανε πολύ συμπληρώνοντας πως αλλιώς περίμενε τα πράγματα και αλλιώς τα βρήκε.

Αποκάλυψε πως δέχτηκε προτάσεις ακόμη και από Super league για να ασχοληθεί και πάλι με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά δεν το έκανε καθώς η μοναδική ομάδα που τον ενδιέφερε σε αυτό το επίπεδο ήταν η Καλαμάτα.

  • O Πανθουριακός θα δώσει την Τετάρτη το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας υποδεχόμενος τον Εθνικό Μελιγαλά στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Αγαθοκλής Χριστόπουλος: “Η υγεία των ποδοσφαιριστών πάνω από όλα- Έχει οριστικά κλείσει το κεφάλαιο Καλαμάτα”

Δημοφιλέστερα

To Top