Τουρισμός

Αγαπημένος προορισμός Ελλήνων και ξένων η Στούπα

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Στούπα της Δυτικής Μάνης από την φετινή επισκεψιμότητα που είχε η περιοχή.

Ακόμα και τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου στην περιοχή υπάρχουν αρκετοί Έλληνες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι ξένοι τουρίστες, που έχουν καθιέρωσει την επίσκεψη στην Μάνη, αφού πολλοί από αυτούς επισκέπτονται επαναλαμβανόμενα την περιοχή και μάλιστα μία μεγάλη μερίδα έχει ήδη αποκτήσει κάποια ιδιοκτησία.
Και όλα αυτά χωρίς καμία ιδιαίτερη στρατηγική τουριστικής προβολής σε έναν τόπο που διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά brand name στον τουρισμό.
Οι επαγγελματίες της Στούπας βλέπουν καθημερινά τα καταστήματά τους να γεμίζουν από κόσμο, κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες και προσπαθούν να παρέχουν όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση.
Το καλοκαίρι στη Στούπα συνεχίζεται, ενώ σύμφωνα με τις κρατήσεις και την δυναμική, πολύ καλά αναμένεται να εξελιχθεί και ο Σεπτέμβριος, αλλά και οι δύο πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου.
Το Messinialive.gr βρέθηκε στη Στούπα και κατέγραψε τις απόψεις των ανθρώπων της περιοχής και φύγαμε με την αίσθηση ότι μία επίσκεψη στη Στούπα αρκεί για να σε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο!

To Top