ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτούς τους δρόμους της Καλαμάτας θα απαγορευτεί η κυκλοφορία και στάθμευση το Σάββατο

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ASTRON

Από αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 07.00 το πρωί, και για 5 ημέρες απαγορεύεται η στάθμευση στο πάρκινγκ παραπλεύρως του Νέδοντα, απέναντι σχεδόν από το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, μεταξύ των οδών Περικλέους και Παλαμά. Ουσιαστικά ο χώρος αυτός του πάρκινγκ του Νέδοντα αποκλείεται από τη στάθμευση οποιουδήποτε οχήματος καθώς εκεί αναμένεται να παρκάρουν τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους χορωδούς για τις πρόβες τους στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Προειδοποιητικές “πινακίδες”  μπήκαν από τη Δημοτική Αστυνομία Καλαμάτας, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες και από αύριο, Τετάρτη, να βρουν  άλλους εναλλακτικούς χώρους για να παρκάρουν τα οχήματά τους…Ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης διαθέτει περίπου 100 με 150 θέσεις οχημάτων, που αναμένεται να λείψουν  από αύριο και μέχρι και το Σάββατο-οπότε και ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Χορωδιών- Στο “κυνήγι” θέσεων στάθμευσης λοιπόν από αύριο οι πολίτες στο κέντρο της Καλαμάτας.

Στην Καλαμάτα αναμένονται περίπου 1.200 χορωδοί, συνολικά 38 χορωδίες από 15 χώρες. Ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης είχε εξυπηρετήσει τα λεωφορεία και τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο αναμένεται για μερικές μέρες να προκαλέσει κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο καθώς μειώνονται κατά πολύ οι θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, με τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου πάρκινγκ.

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ 38 ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου από τις 5 και μετά το απόγευμα θα κλείσουν συγκεκριμένοι δρόμοι στο κέντρο της Καλαμάτας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παρέλαση των χορωδιών που συμμετέχουν στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας.

Τι αναφέρει η αστυνομική διάταξη που υπογράφει ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας, Ηλίας Αξιοτόπουλος:

Μ.Π.

To Top