ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδιοικητικά προσωπεία

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ” ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο χτεσινός ορισμός των νέων Αντιδημάρχων Καλαμάτας από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, και οι νέές συνεργασίες που επίσημα προέκυψαν από αυτόν, “καυτηριάζεται” σήμερα με μια σκληρή ανακοίνωση από τον συνδυασμό της Τόνιας Κουζή.

“Όταν απέχεις από το οργανωμένο πολιτικό σκηνικό πολλά είναι αυτά που θα σου φανούν αστεία και παράλογα. Όταν όμως αποφασίσεις να μετέχεις στα κοινά τα αστεία και παράλογα καταλήγουν να γίνουν η θλιβερή πραγματικότητα σου.

Οι πατέντες “ελαφράς συνεργασίας” με τις οποίες 3 παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου προσπαθούν να επιβάλουν αλλοιωμένες ισορροπίες δεν πείθουν κανέναν.

Οι παρατάξεις της Κας Οικονομάκου και της Κας Αλειφέρη πρέπει να ξεκαθαρίσουν αν συνεργάζονται ολοκληρωτικά με την παράταξη του Δημάρχου και άρα να προχωρήσουν σε όσα ο νέος νόμος ορίζει και προφανώς να ανακοινώσουν και τις βάσεις της συνεργασίας τους. Σε ποια θέματα πλέον συμφωνούν και ποιες είναι οι νέες ΚΟΙΝΕΣ τους δεσμεύσεις. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί υποκρισία και αλλοιώνει την ίδια την έννοια της δημοκρατίας.

“Αν ο νέος δήμαρχος ξεκινάει την θητεία του με στημένα σκηνικά το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να είναι σκηνοθέτης ενός έργου που δεν θα έχει happy end ούτε για τον ίδιο αλλά, κυρίως, ούτε για την πόλη μας”

Μια πόλη δεν διοικείται από θιάσους αλλά από σοβαρούς πολιτικούς που έχουν το θάρρος να εκτεθούν και να είναι ειλικρινείς. Και τα πρώτα δείγματα μόνο σοβαρότητα δεν δείχνουν. Ας μην αποδείξουν ότι η προεκλογική τους πορεία ήταν απλά μια ακόμα παράσταση και τα λογύδρια περί συνεργασίας όλων απλά ατάκες στο σενάριο. Γιατί αν νομίζουν ότι θα μετατρέψουν τις υπόλοιπες παρατάξεις σε κομπάρσους είναι πολύ γελασμένοι.

Η Καλαμάτα Τόπος Ζωής από την αρχή επένδυσε στην δύναμη της ειλικρίνειας. Για εμάς η πολιτική δεν είναι υποκρισία. Για εμάς η πολιτική είναι πίστη στις ιδέες, τις δεσμεύσεις, στην δύναμή μας και στους ανθρώπους μας. Καλούμε τις 3 παρατάξεις να επιδείξουν την ίδια πίστη στις επιλογές τους και να επαναφέρουν την ισορροπία στο αυτοδιοικητικό σκηνικό της Καλαμάτας. Να επιδείξουν επιτέλους την τιμιότητα που τόσα χρόνια όλοι αναζητάμε”.

Αυτοδιοικητικά προσωπεία
To Top